Nieuws:

  • Het is gelukt om in te schrijven voor de Dam tot dam loop. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar m.m.maats@amc.nl.
  • De inschrijving voor het AMC voetbaltoernooi is geopend!! Geef je snel samen met jouw team op! Datum: 9 juni vanaf 18:00 uur @ FC Abcoude. Teams bestaan uit minimaal 7 spelers.
  • Ook voor het hockeytoernooi kun je je nu opgeven. Hier kun je kaarten boeken. DAtum: 16 juni vanaf 17:00 uur @ hockeyclub VVV te Amsterdam. Dit jaar is er een festival thema! Teams moeten bestaan uit 12 spelers.
  • De film die afgespeeld wordt bij de Zomercinema op Paleis Soestdijk is bekend: Florence Foster Jenkins. Dit is het waargebeurde verhaal van de gelijknamige legendarische New Yorkse socialite die er alles aan doet om haar droom, een beroemde zangeres worden, uit te laten komen. Klik hier om je ticket te boeken voor de zomercinema.
Schrijf je nu in!

Weg na het werk

Deze organisatie biedt veelal kortingen aan op het gebied van attractieparken, theater, musical, concerten, weekendjes weg, dagje uit, Pathé (film), wellness en dierenparken.

Open de webpagina Wegnahetwerk. U kunt direct inloggen voor uw persoonlijke account bij Wegnahetwerk met uw AMC e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord.

Schrijf je nu in!

CultuurWerkt!

Bij CultuurWerkt! krijgt u korting op o.a. theater, dans, musicals, hotels, bioscopen, toneelvoorstellingen, shows, museums, festivals en attractieparken.

Lees meer >>

Contact

AMC Personeelsvereniging

Lokatie D3-323

Mail

Fotopagina