Reis naar Portugal

Ontdek de culturele en culinaire kanten van het prachtige Portugal. De reis, welke op maat is samengesteld, begint en eindigt in Lissabon. U kan in Lissabon het klooster van Belem bezoeken maar we slapen ook in een klooster.

Maakt dit nieuwsgierig? Op 22 februari om 17.30 uur en op 9 maart om 12.30 uur wordt er een voorlichting gegeven betreffende deze reis. We laten de route zien; vertellen wat u kan verwachten wat betreft hotels en activiteiten.

Nu al zin ? De reis is van 2 tot 9 oktober 2017.

Groot nieuws! BCA (Bedrijfs Cultureel Abonnement) heet vanaf nu CultuurWerkt!.

Met een nieuwe naam, nieuw logo en compleet vernieuwde vormgeving.
De nieuwe naam en frisse, energieke vormgeving past perfect bij ons cultuurlidmaatschap. Wij willen jou en je collega’s namelijk laten genieten van cultuur.
Een lidmaatschap van CultuurWerkt! maakt je leven een stuk leuker, thuis én op je werk.
Wat betekent dit voor jou?
We blijven voor jou en je collega’s een prachtig en divers aanbod uit alle culturele programma’s van Nederland selecteren. Je kunt dus nog steeds genieten van de bijzondere aanbiedingen die je van ons gewend bent.
Ga dus snel naar www.cultuurwerkt.nl en ontdek de volledig vernieuwde website.
CultuurWerkt! altijd, overal en voor iedereen.

Schrijf je nu in!

Weg na het werk

Deze organisatie biedt veelal kortingen aan op het gebied van attractieparken, theater, musical, concerten, weekendjes weg, dagje uit, Pathé (film), wellness en dierenparken.

Open de webpagina Wegnahetwerk. U kunt direct inloggen voor uw persoonlijke account bij Wegnahetwerk met uw AMC e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord.

Schrijf je nu in!

CultuurWerkt!

Bij CultuurWerkt! krijgt u korting op o.a. theater, dans, musicals, hotels, bioscopen, toneelvoorstellingen, shows, museums, festivals en attractieparken.

Lees meer >>

Contact

AMC Personeelsvereniging

Lokatie D3-323

Mail

Fotopagina