Op dinsdag 10 oktober is het zover: dan speelt het Nederlands elftal de allerlaatste kwalificatiewedstrijd tegen Zweden voor het WK 2018 in Rusland. Een laatste kans op een plek in het toernooi! Wij bieden u graag de mogelijkheid deze wedstrijd te bezoeken voor slechts €25,- per kaart.Geniet van een spannende pot voetbal met een goede plek op de tweede ring Oost op basis van best seats availabe. Het Stadion is open om 18:45 uur en de  aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. De kaarten zijn te bestellen via de speciale kortingslink: <L CODE="C71">www.amsterdamarena.nl/nedzwe/</L>.

Op dinsdag 10 oktober is het zover: dan speelt het Nederlands elftal de allerlaatste kwalificatiewedstrijd tegen Zweden voor het WK 2018 in Rusland. Een laatste kans op een plek in het toernooi! Wij bieden u graag de mogelijkheid deze wedstrijd te bezoeken voor slechts €25,- per kaart.Geniet van een spannende pot voetbal met een goede plek op de tweede ring Oost op basis van best seats availabe. Het Stadion is open om 18:45 uur en de aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. De kaarten zijn te bestellen via de speciale kortingslink: www.amsterdamarena.nl/nedzwe/.

Nieuw; LIVRE Magazine: hét tijdschrift voor boekenliefhebbers en leesclubs; een gids die de pareltjes uit de grote boekenberg vist en die aan onze lezers presenteert.Het rijk gevulde magazine, van 80 pagina's, staat vol met literatuur. Nieuwsgierig? Speciaal voor lezende leden in het AMC hebben wij een kennismakingsactie; Drie nummers voor 12 euro ipv 27.50! Hoe werkt het? Kies op de site <L CODE="C72">www.livremagazine.nl/abonneren</L> de optie proefabonnement aan en vul de special kortingscode AMCPV2017.U betaald 12 euro voor het herfst en winternummer.

Nieuw; LIVRE Magazine: hét tijdschrift voor boekenliefhebbers en leesclubs; een gids die de pareltjes uit de grote boekenberg vist en die aan onze lezers presenteert.Het rijk gevulde magazine, van 80 pagina's, staat vol met literatuur. Nieuwsgierig? Speciaal voor lezende leden in het AMC hebben wij een kennismakingsactie; Drie nummers voor 12 euro ipv 27.50! Hoe werkt het? Kies op de site www.livremagazine.nl/abonneren de optie proefabonnement aan en vul de special kortingscode AMCPV2017.U betaald 12 euro voor het herfst en winternummer.

Schrijf je nu in!

Weg na het werk

Deze organisatie biedt veelal kortingen aan op het gebied van attractieparken, theater, musical, concerten, weekendjes weg, dagje uit, Pathé (film), wellness en dierenparken.

Open de webpagina Wegnahetwerk. U kunt direct inloggen voor uw persoonlijke account bij Wegnahetwerk met uw AMC e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord.

Schrijf je nu in!

CultuurWerkt!

Bij CultuurWerkt! krijgt u korting op o.a. theater, dans, musicals, hotels, bioscopen, toneelvoorstellingen, shows, museums, festivals en attractieparken.

Lees meer >>

Contact

AMC Personeelsvereniging

Lokatie D3-323

Mail

Fotopagina