Spoedeisende Hulp

Verpleegkundige op de SEH
Je wilt graag werken op de spoedeisende hulp van AMC? Het AMC heeft een vacature-overzicht met alle openstaande vacatures.

Opleiding tot spoedeisende hulp verpleegkundige
Aan welke eisen moet je voldoen:
- Voor het werken op de SEH is de vervolgopleiding tot spoedeisende hulp verpleegkundige nodig. Deze opleiding duurt 1,5 jaar en wordt gevolgd op de Amstel Academie. De praktijkvaardigheden behaal je op de SEH van het AMC en tijdens de verschillende stages
- Wij hanteren een voorkeur voor interne kandidaten
- Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding én minimaal 3 jaar werkervaring.
- Je wordt aangenomen voor de duur van de opleiding

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met de praktijkopleider van de spoedeisende hulp AMC.

Meer informatie over het theoretische deel van de opleiding. Bekijk ook de website van de NVSHV , de Nederlandse Vereniging Van Spoedeisende Hulp verpleegkundigen.

Stages
Helaas is het op de spoedeisende hulp van AMC niet mogelijk om een maatschappelijke stage te lopen in het kader van een middelbare school opleiding. Uiteraard kan er wel contact opgenomen worden met de vraag voor meer informatie over het werken op een spoedeisende hulp.

Contact
Praktijkopleider spoedeisende hulp AMC
vanbohemen@amc.uva.nl


Arts op de SEH
Er werken in het AMC zowel ANIOS als AIOS onder supervisie van een team van 8 SEH-artsen. Zij zien in principe alle onverwezen (van de ruim 30.000) patiënten, inclusief trauma- en shockroomopvang. De AIOS worden aangenomen middels een landelijke sollicitatieprocedure rond juli/augustus, zie hiervoor de website van de NVSHA en KNMG.

Voor meer informatie over de opleiding tot SEH-arts in het AMC kunt u contact opnemen met  Joppe Saanen (j.b.saanen@amc.uva.nl) of Frits Holleman (f.holleman@amc.uva.nl).

Een ANIOS plek kan te allen tijde vrijkomen. Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met Jan Luitse (medisch hoofd, j.s.luitse@amc.uva.nl. Ook een open sollicitatiebrief sturen kan altijd.