Introductie docentenpagina/opleiderspagina

Deze pagina is gemaakt om u te voorzien van bruikbare links en bestanden die gerelateerd zijn aan het onderwijs. Tijdens de opzet van deze pagina is in het achterhoofd gehouden dat het onderwijs een doorlopende cirkel is. Deze cirkel bestaat uit de volgende vier fases:


Voorbereidingsfase

Als eerste zult u uw onderwijs willen voorbereiden. De collegezalen/lokalen die u wilt gebruiken moeten gereserveerd worden, misschien heeft u wel een computerlokaal nodig, een presentatie voorbereiden, stemkastjes reserveren, enz. Waar u hiervoor moet zijn of hoe u het kan aanpakken is te vinden onder deze fase.


Uitwerkingsfase

Wanneer de module waarin u les geeft daadwerkelijk aan de gang is heeft u andere contacten, links en downloads nodig. Denk hierbij aan uw rooster bekijken, uw colleges op blackboard zetten, documenten van studenten van portfolio af halen, enz. Dit is allemaal te vinden over deze fase.


Toetsfase

Na de uitvoeringsfase komt de toetsfase. Alles met betrekking tot tentamens en bonuspunt toetsen valt hieronder. U kunt hierbij denken aan informatie over digitaal toetsen, de verschillende toetsvormen, examencommissie, enz.


Evaluatiefase

Wanneer de toetsfase voorbij is, komt u bij de evaluatiefase. De evaluatie over het onderwijs kunt u weer gebruiken om het onderwijs tijdens de voorbereidingsfase te verbeteren. Onder de evaluatiefase vindt u onder andere informatie over de evaluatiecommissie en het SIS.


Wanneer u niet weet onder welke fase u de informatie moet zoeken kunt u ook gebruik maken van het kopje “Alle links”. Hieronder staat alle informatie, zowel de informatie die onderverdeeld was onder een fase als de informatie die niet onder een fase valt.


Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u dat uw document hier wordt geplaatst? Stuur dan een mail (+ korte informatie in het geval u een document wilt plaatsen) naar: docentenpagina@amc.uva.nl of opleiderspagina@amc.uva.nl .