Grote kinderen

Foto: Mike Bink / OPERA Amsterdam b.v. - Copyright Emma Kinderziekenhuis AMC

Uw kind wordt opgenomen op de afdeling Grote Kinderen. Op de afdeling Grote Kinderen worden kinderen verpleegd van 1 tot 10 jaar, voor bijna alle ziektebeelden.

Op de afdeling krijgt uw kind te maken met een team van artsen, verpleegkundigen, pedagogisch medewerkers en andere behandelaars. U kunt alvast kennismaken met de medewerkers van de afdeling Grote Kinderen.


Tijdens de opname kan alles ter sprake komen wat volgens u van belang is voor een goede opvang. Uw tips of aanmerkingen zijn welkom. Wij vinden het belangrijk dat we samen met u uw kind de beste zorg kunnen geven.


Het AMC is een academisch ziekenhuis. Het kan daarom voorkomen dat we u vragen of uw kind kan meewerken aan wetenschappelijk onderzoek. Ook kan het voorkomen dat een co-assistent (arts in opleiding) of een arts-assistent (specialist in opleiding) uw kind onderzoekt. Door mee te kijken en te luisteren leren zij hoe ze later te werk kunnen gaan.

Ter voorbereiding op de opname van uw kind krijgt u de brochure 'Opname in het Emma Kinderziekenhuis AMC'. U kunt deze brochure ook digitaal raadplegen.

Contact

Afdeling:
020 - 566 5858
24 uur per dag

Opnamecoördinator:
020 - 566 9111
sein 59177
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur

Bezoektijden:
Ouders:
24 uur per dag
Één ouder mag bij het kind slapen

Overig bezoek:
Van 14.00 tot 19.00 uur

Postadres:
Emma Kinderziekenhuis AMC
Afdeling: Grote kinderen G8 Noord
[Naam kind]
[Kamernummer]
Meibergdreef 9
Postbus 22660
1100 DD Amsterdam