AMC Gastverblijf

AMC Gastverblijf

Een dag in het AMC kan vermoeiend zijn, zeker als u van ver naar ons ziekenhuis bent gekomen. Om zo’n dag wat lichter te maken, kunt u voor of na uw AMC-bezoek (betaalbaar) overnachten in de AMC gastverblijven. Deze liggen op loopafstand van het ziekenhuis.

Adres
Het complex De Drecht vindt u aan de Niftrikhof 1, nabij het AMC in Amsterdam Zuidoost.

De Drecht

De appartementen
De appartementen van het AMC Gastverblijf zijn volledig ingericht en geschikt voor twee personen. U vindt er een zithoek met televisie, een eettafel, een keuken met alles erop en eraan en een slaapkamer met aangrenzende badkamer. In de slaap- en de badkamer zijn beddengoed, handdoeken en washandjes aanwezig.

Prijzen per kamer:
Zondag t/m vrijdag € 60,- per nacht
Vrijdag t/m zondag € 50,- per nacht

In een kamer kunnen 1 of 2 personen overnachten. De prijs blijft gelijk.

De rode knop
In ieder appartement vindt u een kastje voor ‘welzijnscontrole’. Als u zich niet goed voelt en/of heeft een arts nodig hebt, kunt u op de rode knop drukken. Dan komt er een medewerker van de receptie naar u toe.
NB: Gebruik het kastje niet als u de receptie om andere redenen wilt spreken. We vragen u ook het kastje ’s nachts alleen te gebruiken in ernstige noodgevallen.

Gastheer
Uw gastheer tijdens uw verblijf in De Drecht is de heer Gerard Niemeijer. Bij hem kunt u terecht met uw vragen en opmerkingen. U kunt hem bereiken via de receptie. Deze is open van 8:00 tot 16.30 uur.

Parkeren
De Drecht ligt in een Blauwe Zone, dat wil zeggen dat u er tussen 9:00 en 17:00 uur niet meer dan twee uur mag parkeren. Informeer bij uw gastheer of de receptie waar u uw auto gratis kunt parkeren. Natuurlijk kunt u de auto ook bij het AMC parkeren, maar dat kan alleen betaald.

In en om De Drecht
In het winkelcentrum direct naast De Drecht vindt u onder andere een bakker, een supermarkt en enkele cafetaria's.

In De Drecht zelf worden nu en dan activiteiten voor de gasten georganiseerd. Als u wilt kunt u daaraan meedoen.

Eten, drinken en boodschappen
Koffie thee, suiker en toiletpapier zijn aanwezig bij uw aankomst in de AMC Gastverblijven. Bij langer verblijf dient u dit zelf aan te vullen. Dit kan bij het nabijgelegen winkelcentrum, of bij de Albert Heijn to go in het AMC.

Voor de maaltijden kunt u terecht in het restaurant in het AMC. U kunt natuurlijk ook zelf eten meenemen of boodschappen doen bij de supermarkt in het winkelcentrum. In uw appartement zijn een magnetron en een koelkast aanwezig.

Het AMC Gastverblijf ‘De Drecht’ komt voort uit samenwerking van het AMC met Stichting Dienstverlening Serviceflats en woningcorporatie Stadgenoot.

Contact

Telefoonnummers

AMC, algemeen
020-5669111

Receptie De Drecht
020-6965451

Stichting Dienstverlening Serviceflats
0345-568616

Bereikbaarheid

Receptie de Drecht
tot 22:00 uur
(in centrale hal,
begane grond)

Adres

Niftrikhof 1
1106 SB
Amsterdam Zuidoost