Centrum voor Voortplantingsgeneeskunde

Hoe maak ik een afspraak?

Wordt u verwezen voor een eerste afspraak, dan duurt het langer dan 2 dagen voordat wij uw verwijzing in behandeling kunnen nemen. Meer informatie

Let op, als u een partner hebt, dan hebben wij 2 verwijsbrieven nodig: 1 voor u en 1 voor uw partner. Zonder een verwijsbrief voor uw partner kunnen wij u geen afspraak geven. U komt niet voor vergoeding door uw zorgverzekeraar in aanmerking en de rekening gaat naar uw huisadres. Mocht uw verwijzer 1 verwijsbrief maken, dan is het belangrijk dat de gegevens van uw partner hierin volledig zijn opgenomen (naam, initiaal, geboortedatum, adres en bij voorkeur BSN). Mochten er 2 losse verwijsbrieven zijn gemaakt, graag in of op de verwijsbrieven de gegevens van uw beiden noteren zodat wij deze aan elkaar kunnen koppelen. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Vragenlijsten

Voor het plannen van de eerste afspraak vragen wij u een vragenlijst voor ons in te vullen en samen met uw verwijsbrief naar ons op te sturen. Bij voorkeur per mail, maar dit kan ook per post of fax. Wij nodigen u vervolgens uit voor een afspraak.

Wanneer u onder behandeling bent in het buitenland kunnen wij helaas geen onderzoek bij u verrichten, of echo's maken.

Onderzoek:
Wanneer u meerdere onderzoeken moet ondergaan zorgt het AMC zoveel mogelijk voor een combinatie van afspraken op dezelfde dag.

Vervolgafspraak:
Een eventuele vervolgafspraak maakt u direct bij de balie van het Centrum voor Voortplantingsgeneeskunde na uw bezoek.

Telefoonnummer:
020 - 566 4287

Telefonische bereikbaarheid Centrum voor Voortplantingsgeneeskunde: Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur
E-mail: cvv@amc.nl

Openingstijden Centrum voor Voortplantingsgeneeskunde:
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur.

Contact

E-mail:
cvv@amc.nl

Telefoonnummer:
020 - 566 4287

Telefonische bereikbaarheid:
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur

Faxnummer:
020 - 566 9209

Schriftelijke correspondentie:
Centrum voor Voortplantingsgeneeskunde
AMC - Q3-119
Postbus 22660
1100 DD Amsterdam