Polikliniek Stoma, Continentie, Wond en Andrologie

Uw huisarts of specialist heeft een verwijzing gegeven voor de AMC-polikliniek Stoma, Continentie, Wond en Andrologie. Bij deze polikliniek kunnen patiënten terecht die ziekten hebben en behandelingen ondergaan (of achter de rug hebben) met gevolgen voor het kleine bekken. Het kan bijvoorbeeld gaan om:

  • stomaproblemen
  • blaasproblemen
  • ontlastingsproblemen
  • seksuele problemen

Onze polikliniek behandelt ook wonden die zijn ontstaan na een operatie in de buik.

Bijzonder deskundigheid
Op een aantal gebieden heeft onze polikliniek bijzondere deskundigheid en ervaring. Dat geldt met name voor complexe stomaproblemen, met stoma samenhangende problemen en erectieproblemen.

Wat u bij ons kunt verwachten
Bij uw bezoek aan de polikliniek gaan we na wat er bij u aan de hand is en wat de oorzaken zijn. Natuurlijk laten we u weten welke mogelijkheden er zijn om uw aandoening te behandelen. Misschien zijn er nog vervolgonderzoeken nodig om daar meer duidelijkheid over te krijgen.

Verder licht de arts u in over de eventuele risico's van de behandeling en over andere mogelijkheden om uw aandoening te behandelen (als die er zijn). Bovendien vertellen we u wat de vooruitzichten zijn: wat kunt u van de behandeling verwachten?

Contact

Telefoonnummer:
020 - 566 4348

Telefonische bereikbaarheid:
Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur

Schriftelijke correspondentie:
Polikliniek Stoma, Continentie, Wond en Andrologie
Academisch Medisch Centrum
Postbus 22660
1100 DD Amsterdam