Opname Cardiothoracale Chirurgie

Uw arts heeft met u besproken dat u wordt opgenomen op de verpleegafdeling Cardiothoracale Chirurgie. U wordt opgenomen vanwege een operatie aan uw hart of aan de grote bloedvaten in uw borstkas.

U zult de dag voor de operatie worden opgenomen. Tijdens deze opnamedag zult u vanuit verschillende disciplines uitleg krijgen over uw verblijf in het ziekenhuis. Ook zal er op deze dag eventueel aanvullend onderzoek plaatsvinden.

Tijdens u behandeling krijgt u te maken met een team van artsen en verpleegkundigen. De zaalarts overziet uw hele behandeling, bij hem of haar kunt u terecht met vragen over het verloop. Met de verpleegkundigen heeft u het meeste contact.

Ter voorbereiding op uw opname op de verpleegafdeling Cardiothoracale Chirurgie krijgt u de folder 'Het kloppend hart van het AMC' thuisgestuurd. U kunt deze folder ook digitaal raadplegen.Voor algemene informatie over uw verblijf in het AMC kunt u de brochure 'Wegwijs in het AMC' lezen.

De afdeling Cardiothoracale Chirurgie behoort samen met de verpleegafdeling Cardiologie en de hartbewaking tot het AMC Hartcentrum.

Contact

Vragen:
020 - 566 4323

Bereikbaarheid:
Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur bereikbaar.

Bezoek

Bezoektijden:
Van 15.00 tot 20.00 uur

Postadres:
[naam]
Academisch Medisch Centrum
Afdeling: G3-Zuid
Kamer: [kamernummer]
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam