Opname Psychiatrie Stemmingsstoornissen

U heeft een intake gehad bij de Zorglijn Stemmingstoornissen. Op basis daarvan is door uw arts met u besproken dat er een indicatie is voor een behandeling in een van onze vier (dag)klinische programma’s. De behandelaar kan u helpen door middel van combinaties van verschillende behandelvormen. Hier kunt u de (dag)klinische programma's en behandelvormen bekijken.

Tijdens uw behandeling krijgt u te maken met een team van psychiaters, psychologen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, psychomotorische therapeuten en maatschappelijk werkenden.


Naast de behandelend arts krijgt u een EVV (eerst verantwoordelijke verpleegkundige) en een TVV (tweede verantwoordelijke verpleegkundige) toegewezen. Gezamenlijk met de arts zijn zij verantwoordelijk voor de coördinatie van de hele behandeling. De EVV en TVV zijn centraal aanspreekpunt voor u en uw familie voor vragen en praktische zaken Klik hier om alvast kennis te maken met het team van de Zorgljin Stemmingsstoornissen.

Voor algemene informatie over uw verblijf bij de Zorglijn Stemmingstoornissen in het AMC kunt u de brochure ‘Patiënteninformatie behandeling Zorglijn Stemmingsstoornissen’ lezen.

Contact

Secretariaat Stemmingsstoornissen:
020 - 891 3595

Intakecoördinator:
06 - 1393 2122

Bezoek

Bezoekuren:
Van 18 00 tot 20.00 uur
In het weekend en op feestdagen ook van 13.00 tot 15.00 uur

Postadres:
AMC Psychiatrie
Zorglijn Stemmingsstoornissen
Meibergdreef 5
Postbus 22660
1100 DD Amsterdam

Meer informatie

AMC Psychiatrie