Winkels en horeca

Met name op de begane grond van het hoofdgebouw van het AMC zijn diverse winkel- en horecabedrijven gevestigd.

AH to go

Bij AH to go in het AMC kunt u terecht voor verse producten zoals diverse soorten koffie, belegde broodjes, (maaltijd)salades, snoepgroenten en –fruit, zuivel, sappen en smoothies.

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 20:30 uur Voetenplein en Studentenplein

AKO

In het AMC is een filiaal van leeswinkelketen AKO gevestigd. U kunt hier onder meer boeken en tijdschriften kopen. Het is ook mogelijk om boeken via de website te bestellen en bij de AKO-vestiging in het AMC op te halen.

Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:30 uur Verheijplein www.ako.nl

DA-drogist

Onder de noemer ‘Fris, gezond, mooi’ biedt de DA-drogist in het AMC een assortiment aan verzorgingsproducten, zelfzorggeneesmiddelen en cadeauartikelen. Ook heeft de DA een breed assortiment thee en reformartikelen aan. Extra aandacht is er voor producten voor premature baby’s. Voor medicatie op recept kun je terecht bij de Apotheek op TK0-110 (Rode Luifel).

Maandag t/m donderdag van 8:00 tot 18:00 uur
Vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten
Voetenplein

Deli

De Deli is geopend voor koffie, thee, ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Alle gerechten zijn verpakt en gemakkelijk mee te nemen. Wilt u die ter plekke opeten, dan kunt u gebruik maken van het zitgedeelte van het restaurant. De Deli-medewerkers bereiden avondmaaltijden en maaltijden voor thuis. Soepen en maaltijden warmen zij graag voor u op. Bij Deli wordt Lavazza koffie geserveerd, verse thee en lekkernijen voor erbij.

Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur Zaterdag en zondag van 11:00 tot 19:00 uur Voetenplein / G0-114#

Kapsalon / kapper Hairtrends

Kapsalon Yvonne de Boer

Kapsalon Yvonne de Boer biedt een volledig aanbod aan kappersbehandelingen . Voor patiënten in het AMC is het mogelijk op de verpleegafdeling geknipt te worden. De aanvraag daarvoor loopt via de verpleging.

Keuken en Terras EKZ

In het Emma Kinderziekenhuis AMC is een Keuken en Terras op het Emma Plein G8. Speciaal en uitsluitend voor ouders en bezoekers van kinderen die in het Emma zijn opgenomen. Open van 12.00 - 20.00 uur (keuken tot 19.00 uur).

Post & More

Bij Post & More, servicepunt van PostNL, kunt u terecht voor alle gebruikelijke transacties op het gebied van post, voor schrijfwaren en voor het opladen van uw OV-chipkaarten. Het assortiment is uitgebreid met bloemen en cadeauartikelen. Daarnaast is Post & More afhaalpunt voor online bestelde boeketten via www.fleurtiek.nl.

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur Zaterdag/zondag 13.00-19.00 uur Hoek Verheijplein, naast restaurant PIT

Restaurant Food Court

Het Food Court is de grootste restauratieve voorziening in het AMC en is geopend voor lunch en diner. Het Food Court bestaat uit meerdere concepten:

  • Harry Covèrt voor salades, sap en fruit.
  • Het warme eiland voor soep, snacks en warme gerechten.
  • De broodjesbar voor belegde broodjes en flammkuchen.
  • Het aanvullende assortiment bestaat uit zuivel, brood met beleg en koude dranken. Betalen kan contactloos, met pin en contant.  

Maandag t/m vrijdag van 10:30 tot 19:00 uur. Voetenplein / G0-114#

Restaurant PIT

Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur (keuken sluit om 19:00 uur) Zaterdag en zondag van 12:00 tot 18:00 uur Verheijplein

Restaurant PIT polikliniek

Bij restaurant Pit in de Polikliniek kunt u terecht voor koffie of thee met iets lekkers erbij, softijs en lunch. Het lunchassortiment bestaat uit ter plekke bereide broodjes, verse sappen en smoothies. De kiosk ernaast biedt ook non-foodartikelen, zoals tijdschriften en een beperkt assortiment cadeau-artikelen.

Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur
Restaurant Pit bevindt zich direct links bij de ingang.

Restaurant psychiatriegebouw (Vitam)

In het zelfbedieningsrestaurant in het psychiatriegebouw (APC) kunt u terecht voor koffie en lunch. Het assortiment bestaat uit o.a. broodjes, salades, soepen, sappen en warme maaltijden.

Maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 14:00 Psychiatriegebouw

Rituals

Onder de noemer 'Luxe home en body cosmetica tegen een faire prijs' biedt Rituals in het AMC een assortiment aan bodycareproducten, kleding, geurkaarsen en thee.

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Verheijplein
Website

Starbucks

De Starbucks Store op het Voetenplein biedt een plek om te ontspannen of juist te werken. De locatie heeft toegang tot het AMC-wifinetwerk en voldoende stopcontacten om je laptop van stroom te voorzien. De Store biedt een uitgebreid aanbod van de bekende Starbucks koffiespecialiteiten, maar ook thee, sap en smoothies. Daarnaast is er een foodassortiment voor verschillende momenten van de dag.

Maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 18:00 uur.
Weekend van 10:00 tot 18:00 uur.
Voetenplein
Website Starbucks