72e Herhalingscursus Kindergeneeskunde op Texel

Kindergeneeskunde in tijden van Corona

Het programma wordt samengesteld door het Emma Kindergeneeskunde Amsterdam UMC op basis van de input van de regionale kinderartsen. De driedaagse cursus is op Texel, zodat u er ook echt even uit bent, in een andere omgeving met en van elkaar leren. Tijdens deze interactieve nascholingsdagen van maandag 27 september t/m woensdag 29 september 2021 (de cursus was eerder gepland in 2020) zetten we een uitdagend programma neer. In de cursus, getiteld "Kindergeneeskunde in tijden van Corona", zijn hot topics gelardeerd met onderwerpen die erg ingewikkeld kunnen zijn.

Na deze nascholing bent u echt weer bijgeschoold, niet op één thema, maar op een heel scala van problemen die u kunt tegenkomen.

Dr. Martijn van der Kuip, voorzitter commissie Herhalingscursus Kindergeneeskunde Amsterdam
Prof. dr. Hans van Goudoever, hoofd Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC

Programma

Zie hier de programmafolder "Kindergeneeskunde in tijden van Corona".

Praktische informatie

Datum en plaats

Maandag 27 september t/m woensdag 29 september 2021 in Grand Hotel Opduin, Texel.

Deze cursus was eerder gepland in 2020 onder de titel "Actualiteit en Diversiteit", maar moest vanwege de coronamaatregelen worden verplaatst.

Het is mogelijk om uw verblijf in Grand Hotel Opduin op eigen kosten te verlengen. Deze reservering dient u zelf te maken met het hotel.

Deelname en kosten

De cursuskosten zijn € 900,- (inclusief 2 overnachtingen, 2x luxe ontbijtbuffet, 3 uitgebreide broodlunches, 2 diners, gebruik van tennisbaan, oefen putting green en overdekt zwembad).

Inschrijven

Schrijf u in via een mail aan a.vantslot@amsterdamumc.nl, waarin u aangeeft te willen deelnemen en met vermelding van uw voor- en achternaam, ziekenhuis, privéadres en telefoonnummer. Inschrijven kan tot 14 juni 2021.

U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving. De factuur volgt later, na sluitingsdatum inschrijving. Er kunnen maximaal 40 cursisten deelnemen. Inschrijven geschiedt op volgorde van binnenkomst. N.B. Degenen zie zich al voor de cursus in 2020 hadden opgegeven, krijgen voorrang.

Accreditatie

Accreditatie (16 punten) is door de NVK toegekend. Uw accreditatiepunten worden door ons verwerkt in GAIA.

Sociaal programma

Tijdens de cursus dineren we op maandagavond in Grand Hotel Opduin en op dinsdagavond is er een barbecue in Strandpaviljoen Paal 17.

Extra nachten boeken Grand Hotel Opduin

Het is mogelijk om uw verblijf in Grand Hotel Opduin op eigen kosten te verlengen. Deze reservering dient u zelf te maken met het hotel.

Contact
Angela van ‘t Slot, cursuscoördinator
Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC
Tel. 06 12111672
a.vantslot@amsterdamumc.nl

Contact

Carla van Burik, Stafadviseur communicatie Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC
locatie AMC, G8-186
Postbus 22660
1100 DD Amsterdam
Tel. 020 566 2131
c.a.vanburik@amsterdamumc.nl