Hiv/Aids (kinderpolikliniek)

Informatie over de afspraak van uw kind op de polikliniek Hiv/Aids.

Contact en afspraak

U heeft van uw kinder-Hiv-consulent of kinderarts een verwijzing voor uw zoon of dochter gekregen naar de polikliniek hiv-infectie. Deze polikliniek biedt onderzoek en behandeling op het gebied van Hiv en aids.

  Wat kan ik verwachten?

  Tijdens uw bezoek aan de polikliniek krijgt u informatie over de reden van de gezondheidsklachten, de mogelijke oorzaken, eventuele vervolgonderzoeken en de behandelmogelijkheden. Ook licht de arts u in over de eventuele risico's van een behandeling, of er ook andere onderzoeken of behandelingen mogelijk zijn en wat de vooruitzichten zijn na de behandeling.

  Onderzoek door een arts of specialist in opleiding

  Het AMC is een academisch ziekenhuis. Het kan daarom voorkomen dat een co-assistent (arts in opleiding) of een arts-assistent (specialist in opleiding) uw kind onderzoekt. Door mee te kijken en te luisteren leren zij hoe ze later te werk kunnen gaan.

  U kunt alle informatie over uw bezoek aan de polikliniek ook vinden in de informatiefolder Behandeling van uw kind door het kinder hiv-team; informatie voor ouders.

  Het is mogelijk dat uw kind na het bezoek aan de polikliniek wordt doorverwezen voor een opname in het Dagziekenhuis voor kinderen.

  Route

  De kinderpolikliniek Hiv/Aids ligt in het polikliniekgebouw (bouwdeel A) op de begane grond. U loopt voorbij de lift en dan de gang links, route 34.

  Hiv/Aids (kinderpolikliniek)

  020 - 566 8000

   Meer over uw bezoek aan het AMC: