Neurologie (kinderpolikliniek)

Informatie over de afspraak van uw kind op de polikliniek Neurologie.

Moeder en kind bij de balie van neurologie

Contact en afspraak

Uw huisarts of specialist verwijst uw zoon of dochter naar de polikliniek Neurologie van het AMC. Deze polikliniek richt zich op ziekten van het zenuwstelsel en de spieren. U kunt hier terecht voor onderzoek en behandeling.

  Wat kan ik verwachten?

  Bij uw bezoek aan de polikliniek leggen we uit wat er bij u aan de hand is. Natuurlijk laten we u weten welke mogelijkheden er zijn om u te behandelen. Misschien zijn er zelfs nog wat vervolgonderzoeken nodig om daar meer duidelijkheid over te krijgen.

  Verder licht de arts u in over de eventuele risico's van de behandeling en over andere mogelijkheden om u te behandelen, als die er zijn. Bovendien vertellen we u wat de vooruitzichten zijn en wat u van de behandeling kunt verwachten.

  Wachttijden

  Kunt u voor uw behandeling alleen in het AMC terecht? Dan is de wachttijd tussen het eerste contact van u of uw verwijzer met het AMC en uw eerste afspraak maximaal twee weken.

  Onderzoek door een arts of specialist in opleiding

  Het AMC is een universitair medisch centrum. Niet alleen een ziekenhuis, maar ook een plek waar we artsen en specialisten opleiden. Daarom komt het voor dat een co-assistent (arts in opleiding) of een arts-assistent (specialist in opleiding) u onderzoekt. Door mee te kijken en te luisteren, kunnen assistenten het vak goed leren. Natuurlijk staan ze altijd onder toezicht van een ervaren medicus.

  Route

  De polikliniek Neurologie ligt in het polikliniekgebouw (bouwdeel A) op de tweede verdieping. Om er te komen neemt u de lift naar de tweede verdieping en meldt u zich bij de hoofdbalie, links van de liften.

  Neurologie

  020 - 566 8000

  Wachttijd Neurologie (kindergeneeskunde)

  Wachttijden polikliniek:

  Door het Coronavirus wijken onze toegangstijden af van hetgeen op de website staat. Houd voor meer informatie onze homepage in de gaten. Voor urgente vragen kunt u contact opnemen met de afdeling waar u naar toe verwezen bent.

  De wachttijd voor de polikliniek Neurologie: 2 weken.

  Meer over uw bezoek aan het AMC: