72e Herhalingscursus Kindergeneeskunde Texel

In Amsterdam is een traditie opgebouwd in de nascholing voor kinderartsen. Het Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC, locaties VUmc en AMC, organiseert de kinderartsennascholing in de ‘Cornelia de Lange cyclus’.

Het programma wordt samengesteld op basis van de input van de regionale kinderartsen. De driedaagse cursus is op Texel, zodat je er ook echt even uit bent, in een andere omgeving met en van elkaar leren. Tijdens deze interactieve nascholingsdagen van woensdag 18 t/m vrijdag 20 maart 2020 zetten we een uitdagend programma neer. In de cursus, getiteld "Actualiteit en diversiteit", zijn hot topics gelardeerd met onderwerpen die erg ingewikkeld kunnen zijn.

Na deze nascholing ben je echt weer bijgeschoold, niet op één thema, maar op een heel scala van problemen die je kan tegenkomen.

Prof. dr. Hans van Goudoever,
Voorzitter commissie Herhalingscursus Kindergeneeskunde
Hoofd Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC

Programma

Zie hier de programmafolder "Actualiteit en diversiteit". Een gedetailleerde versie van het programma volgt na inschrijving.

Praktische informatie

Datum en plaats

18 t/m 20 maart 2020 (woensdag t/m vrijdag)
Grand Hotel Opduin, Ruyslaan 22, 1796 AD De Koog, Texel
Tel. 0222 317445
Informatie over de boottijden

Deelname en kosten

De cursuskosten zijn € 900,- (inclusief 2 overnachtingen, 2x luxe ontbijtbuffet, 3 uitgebreide broodlunches, 2 diners, gebruik van tennisbaan, oefen putting green en overdekt zwembad).

Inschrijven

Schrijf u vóór 20 januari 2020 in via dit inschrijfformulier. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving. De factuur volgt later, na sluitingsdatum inschrijving. Er kunnen maximaal 40 cursisten deelnemen. Inschrijven geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Accreditatie

Accreditatie (16 punten) wordt bij de NVK aangevraagd. Uw accreditatiepunten worden door ons verwerkt in GAIA.

Sociaal programma

Tijdens de cursus dineren we op woensdagavond in Grand Hotel Opduin en op donderdagavond is er een barbecue in Strandpaviljoen Paal 17.

Extra nachten boeken Grand Hotel Opduin

Het is mogelijk om uw verblijf in Grand Hotel Opduin op eigen kosten te verlengen. Deze reservering dient u zelf te maken met het hotel.

Inschrijven >>

Contact

Carla van Burik,
Stafadviseur communicatie Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC
locatie AMC, G8-186
Postbus 22660
1100 DD Amsterdam
Tel. 020 566 2131
c.a.vanburik@amc.nl