Aios VUmc en AMC denken mee over kernwaarden Huisartsgeneeskunde

Aios denken mee

Op maandag 1 oktober organiseren de Huisartsopleidingen van het VUmc en AMC een denksessie voor de aios van beide instituten. Deze denksessie zal plaatsvinden aansluitend op de LHK, vanaf ongeveer 11.00 uur in het World Fashion Centre in Amsterdam. Wij verwachten dat tussen de 300 en 500 aios hieraan zullen meedoen.

Actualiseren visie op huisartsenzorg

Deze denksessie vindt plaats in het kader van het actualiseren van de visie op de huisartsenzorg waar verschillende huisartsenorganisaties (NHG, InEen, LHV, Het Roer Moet Om, LOVAH, IOH, LHOV en VPHuisartsen) momenteel samen aan werken. Omdat het belangrijk is dat zoveel mogelijk (aankomende) huisartsen hierover meedenken, worden er door het hele land denksessies georganiseerd. Meer informatie hierover vind je op de website van het LHV.

Begeleiders gezocht!

Voor de bijeenkomst van 1 oktober zijn we op zoek naar denksessiebegeleiders. Vind je het leuk om een sessie met aios te begeleiden en kun je op woensdag 26 september de verplichte training volgen (vanaf 17.30 uur in het AMC), meld je dan aan door een mailtje te sturen naar Yvette Piscaer, y.a.piscaer@amc.uva.nl.

Alle denksessiebegeleiders ontvangen een vacatievergoeding.