Psychiatric Medical Unit (Psymed Unit) (kinderpolikliniek)

Informatie over de afspraak van uw kind op de polikliniek Psychiatric Medical Unit (Psymed Unit).

Contact en afspraak

U heeft van uw huisarts of specialist een verwijzing voor uw zoon of dochter gekregen naar de polikliniek Psychiatric Medical Unit (Psymed Unit). De polikliniek Psymed Unit biedt onderzoek en behandeling op het gebied van lichamelijke en psychische problemen.

  Wat kan ik verwachten?

  Tijdens uw bezoek aan de polikliniek krijgt u informatie over de reden van de gezondheidsklachten, de mogelijke oorzaken, eventuele vervolgonderzoeken en de behandelmogelijkheden. Ook licht de arts u in over de eventuele risico's van een behandeling, of er ook andere onderzoeken of behandelingen mogelijk zijn en wat de vooruitzichten zijn na de behandeling.

  Onderzoek door een arts of specialist in opleiding

  Het AMC is een academisch ziekenhuis. Het kan daarom voorkomen dat een co-assistent (arts in opleiding) of een arts-assistent (specialist in opleiding) uw kind onderzoekt. Door mee te kijken en te luisteren leren zij hoe ze later te werk kunnen gaan.

  Het is mogelijk dat uw kind na het bezoek aan de polikliniek wordt doorverwezen voor een opname in het Dagziekenhuis voor kinderen.

  Route

  De polikliniek Psymed Unit voor kinderen ligt in het polikliniekgebouw (bouwdeel A) in wachtkamer 3. De ingang is rechts naast de liften op de begane grond.

  Psymed Unit

  020 - 566 8000

  Meer over uw bezoek aan het AMC: