Tieners (kinderverpleegafdeling)

Op de afdeling Tieners worden kinderen en jongeren verpleegd van 10 tot 18 jaar.

Contact en afspraak

Uw arts heeft met u besproken dat uw kind wordt opgenomen op de afdeling Tieners. Op deze afdeling worden kinderen verpleegd van 10 tot 18 jaar, voor bijna alle mogelijke ziektebeelden.

Wat kan ik verwachten?

Op de afdeling krijgen uw zoon of dochter en u te maken met een team van artsen, verpleegkundigen, pedagogisch medewerkers en andere specialisten.

Tijdens de opname kan alles ter sprake komen wat volgens u van belang is voor een goede opvang. Uw tips of aanmerkingen zijn welkom. Wij vinden het belangrijk dat we uw kind samen met u de beste zorg kunnen geven.

Ter voorbereiding op de opname van uw kind krijgt u de brochure Opname in het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Onderzoek door een arts of specialist in opleiding

Het AMC is een academisch ziekenhuis. Het kan daarom voorkomen dat we u vragen of uw kind mee kan werken aan wetenschappelijk onderzoek. Ook kan het voorkomen dat een co-assistent (arts in opleiding) of een arts-assistent (specialist in opleiding) uw kind onderzoekt. Door mee te kijken en te luisteren leren zij hoe ze later te werk kunnen gaan.

Route

De verpleegafdeling Tieners bevindt zich in bouwdeel F op de achtste verdieping. Om er te komen neemt u de hoofdingang van het AMC en loopt u rechtdoor tot de kapsalon op de hoek van het grote plein. Sla hier rechtsaf. Steek het volgende plein over. Neem de lift naar de achtste verdieping van bouwdeel F en meld u bij de balie.

Tieners

020 - 566 4471

Meer over uw bezoek aan het AMC: