Nieuw: kom vóór de Anna Reynvaanlezing naar De Balie

Benieuwd naar de meest recente ontwikkelingen in de verpleegkunde? Kom dan op 31 mei ’s morgens naar De Balie in Amsterdam. Alle genomineerden voor de Anna Reynvaanprijzen presenteren daar hun inzendingen en iedereen mag erover meediscussiëren.

Voorafgaand aan de Anna Reynvaanlezing , die ’s middags in de Stadsschouwburg Amsterdam plaatsvindt, wordt in De Balie  een speciale Genomineerdenbijeenkomst gehouden. Alle negen genomineerden voor de Anna Reynvaanprijzen 2018 geven hier een korte presentatie van hun onderzoek, project of artikel. De genomineerden voor de Wetenschapsprijs en Praktijkprijs zijn bekend, zie voorlopig programma.

Alle hoeken en gaten 

Prima initiatief vindt verpleegkundige Nancy Hendriks, die samen met twee collega’s de Anna Reynvaan Praktijkprijs 2017 won met een project over ouderenzorg. “Het is een leuk evenement! Ik vond het vorig jaar wel spannend om onze inzending te presenteren. Tegelijk was het heel stimulerend om de presentaties van anderen bij te wonen. Je wordt bijgepraat over nieuwe ontwikkelingen uit allerlei hoeken en gaten, steeds vanuit verpleegkundig perspectief. Alle bijdragen hebben dus direct met jouw vak te maken.”

Snel opgeven 

De Genomineerdenbijeenkomst is gratis ( inclusief lunch!); gebouw De Balie vind je aan het Kleine Gartmanplantsoen 10 in Amsterdam. Na de lunch ben je met 5 minuten lopen in de schouwburg voor het middagprogramma van de Anna Reynvaanlezing, waar de winnaars bekend worden gemaakt. Geef je snel op, want vol is vol!               

Aanmelden voor de Genomineerdenbijeenkomst kan hier

Nog niet ingeschreven voor de Anna Reynvaan lezing door Cynda Rushton? Dan kun je dat hier alsnog doen.