31/05 One Day Medical MBA voor specialisten/huisartsen

Na het grote succes van vorige edities, organiseert het Amsterdam UMC op 31 mei 2021 opnieuw de One Day Medical MBA.

Deze workshop voor medisch specialisten/huisartsen Amsterdam UMC (locatie AMC en VUmc) wordt gegeven bij het Rosarium in Amsterdam Buitenveldert.

In de gezondheidszorg is “the professional in the lead” een goed uitgangspunt. Echter, de organisatie van de zorg is de laatste decennia steeds complexer geworden. Hierdoor zal een arts, naast zijn of haar medisch inhoudelijke kennis, organisatorische kwaliteiten en vaardigheden steeds harder nodig hebben. Dergelijke kennis zal verworven dienen te worden. De One Day Medical MBA is een initiatief om gedegen kennis van organisatie bij artsen op te bouwen.

De One Day Medical MBA wordt georganiseerd door Alexander Vlaar en Frida van den Maagdenberg, in samenwerking met een aantal enthousiaste en ervaren sprekers.

De One Day Medical MBA is in eerste instantie alleen open voor specialisten van het Amsterdam UMC (locatie AMC en VUmc).

Accreditatie: voor One Day Medical is accreditatie aangevraagd voor 6 punten bij het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN). Accreditaties van het ABAN zijn geldig voor alle BIG-erkende specialismen.

Voorbereiding: ca. 8 uur (u krijgt +/- 2 weken van te voren de opdrachten per email toegezonden)

Aanmelden kan tot 14 mei 2021 via het registratieformulier op de website.

Er is nog een nog beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie over de One Day Medical MBA is te vinden via http://onedaymedicalmba.nl/

Corona-maatregelen

We zetten ons in om ons ziekenhuis veilig te houden tijdens de coronacrisis.

Lees deze extra maatregelen goed door voordat u een van onze locaties bezoekt: