Kaarten bestellen

Ieder jaar is de belangstelling voor de Anatomische Les erg groot. Het aantal kaarten is gelimiteerd. De kaartverkoop verloopt gefaseerd.

Volkskrantlezers
Op zaterdag 5 oktober publiceert De Volkskrant een interview met Anthony Fauci, de spreker van De Anatomische Les 2019. Belangstellenden kunnen vanaf dat moment online kaarten bestellen via deze link. De belangstelling voor De Anatomische Les is elk jaar erg groot. De toegangsbewijzen à € 5,- zijn dan ook maar voor een beperkte periode beschikbaar.

Medewerkers van Amsterdam UMC
Medewerkers van Amsterdam UMC kunnen vanaf 12 september online worden aangemeld voor De Anatomische Les.

Tijdens het registratieproces voor een gratis toegangskaart moet het wachtwoord worden opgegeven dat aan het hoofd van de afdeling is verstrekt. Let op: per afdeling is het aantal kaarten gelimiteerd. Registratie is mogelijk tot uiterlijk maandag 21 oktober (deadline is verlengd).

Geneeskundestudenten van AMC-UvA en VUmc-VU
Studenten kunnen zich vanaf donderdag 3 oktober online aanmelden voor de Anatomische Les via deze link. Om een gratis toegangskaart aan te vragen moet het wachtwoord worden opgegeven dat aan de studenten is verstrekt. Registratie is mogelijk tot uiterlijk maandag 21 oktober.