Locatie AMC

Deze informatie gaat over locatie AMC. Moet u zijn op locatie VUmc? Ga naar: Plan mijn bezoek, locatie VUmc/De Boelelaan

Route

Hoe komt u naar Amsterdam UMC, locatie AMC? U treft hier ook een Google kaart aan.

Waarschuwingen

Amsterdam UMC, locatie AMC bouwt aan een nieuwe hoofdingang. Daarom gaat u het ziekenhuis en de polikliniek binnen via de tijdelijke hoofdingang (zie plattegrond) of via parkeergarage P2.

  • De looproute tussen het station Holendrecht en de ingang is gewijzigd, de tijdelijke route is enkele minuten extra lopen.
  • Ook als u met eigen vervoer komt is uw reistijd langer. Reken minimaal 10 minuten extra om vanaf uw parkeerplek de polikliniek te bereiken.
  • Er wordt een nieuwe hoofdingang gebouwd. Let dus goed op waar u kunt parkeren. Dit staat aangegeven met aanwijzingsborden.

Hoe wilt u naar locatie AMC komen?

U komt met het openbaar vervoer

Uitstappen op station Holendrecht. Volg vanaf station Holendrecht de borden met ‘Route A’. Steek aan het einde van het voetpad de weg over. De tijdelijke hoofdingang bevindt zich meteen aan de overkant van de weg. De ingang is aangegeven met een bord. Plan uw reis naar locatie AMC met www.ns.nl of www.9292.nl.

U komt met de fiets
Plan uw reis met de Routeplanner van de Fietsersbond. Links van de tijdelijke hoofdingang is een fietsparkeerplaats.
U komt met de auto of motor

Vanaf de ringweg om Amsterdam (A10), de A2 en de A9 staat locatie AMC aangegeven op de borden.

Plan uw route via Google Maps. Kijk voor actuele wegwerkzaamheden op www.vananaarbeter.nl of op de website van de gemeente Amsterdam.

In- en uitstappen met de auto

Als u met de auto of taxi naar locatie AMC komt, kunt u zich voor de tijdelijke hoofdingang af laten zetten of op laten halen. De plek waar u kunt in- of uitstappen, herkent u aan het K+R-symbool (Kiss + Ride). Let op: uw begeleider mag hier niet parkeren of wachten in de auto.

    Corona-maatregelen

    We zetten ons in om ons ziekenhuis veilig te houden tijdens de coronacrisis.

    Lees deze extra maatregelen goed door voordat u een van onze locaties bezoekt: