Audiologisch Centrum (polikliniek)

Informatie over uw afspraak bij het Audiologisch Centrum.

Informatie over wat we doen vindt u op onze website.

Afspraak

U of uw kind heeft een verwijzing gekregen voor het Audiologisch Centrum van Amsterdam UMC, locatie AMC. Hier doen we gehooronderzoek en houden we ons bezig met taal en spraak. U kunt hier ook terecht voor advies over technische hulpmiddelen als u of uw kind niet goed hoort. U kunt hierbij denken aan hoortoestellen, beengeleidingshoortoestellen of een CI.

  Route

  U kunt de bordjes met route 22 volgen en u aamelden bij de aanmeldzuil. Vervolgens kunt u plaatsnemen in de wachtkamer audiologie (route 89).

  Contact

  Telefoon: 020-4440969

  Email:

  • acplanners@amsterdamumc.nl (voor maken en verzetten afspraken)
  • audiologie@amsterdamumc.nl (voor andere vragen)

  Kwaliteitscertificaat

  Het Audiologisch Centrum is gecertificeerd door de Fenac.

  Wachttijd Audiologisch Centrum

  Wachttijden polikliniek:

  Door het Coronavirus wijken onze toegangstijden af van hetgeen op de website staat. Houd voor meer informatie onze homepage in de gaten. Voor urgente vragen kunt u contact opnemen met de afdeling waar u naar toe verwezen bent.

  De wachttijd wordt bepaald door het soort onderzoek dat u moet ondergaan. Bij het maken van de afspraak kunt u vragen naar de duur van de wachtlijst. Indien de wachttijd voor u te lang is proberen we u alternatieven te geven. Uw verwijzer kan schriftelijk om een spoedafspraak vragen.

  Meer over uw bezoek aan het AMC:

  Feestdagen

  Tijdens de feestdagen zijn onze poliklinieken gesloten. Lees meer