Eerste Harthulp (EHH)

De Eerste Harthulp (EHH) is een afdeling binnen het Hartcentrum waar patiënten met acute hartklachten worden opgenomen. Patiënten komen op de EHH met onder andere klachten als pijn op de borst, hartritmestoornissen en/of kortademigheid. 
Op de EHH worden patiënten in een zo kort mogelijke tijd onderzocht op mogelijke cardiologische aandoeningen.

Contactpersoon

Als u contactpersoon bent, kunt u altijd bellen met de afdeling. Alleen aan de contactpersoon geven wij informatie over de gezondheidstoestand van de patiënt. Dit is om de privacy te waarborgen. Als de patiënt een ingreep moet ondergaan wordt u als contactpersoon door het personeel van de verpleegafdeling gebeld vóór en/of na het uitvoeren van de ingreep. U krijgt dan informatie over de gezondheidstoestand van de patiënt.

Bezoek

Omdat de patiënt acuut is opgenomen, mag de familie erbij blijven. Echter is het van belang dit te beperken tot twee personen, omdat het snel te druk wordt voor de patiënt.

Telefoon Eerste Harthulp

020 – 566 5700 of 020-566 5800 - 24 uur per dag bereikbaar

Route naar EHH

De EHH bevindt zich op dezelfde locatie als de Spoedeisende hulp.

U kunt de spoedeisende hulp bereiken via de Meibergdreef. De route staat duidelijk aangegeven op de borden. Er zijn een paar spoedparkeerplaatsen bij de ingang van de spoedeisende hulp. Deze parkeerplaatsen zijn alleen bestemd voor kort parkeren.