Medium Care Volwassenen(verpleegafdeling)

Informatie over uw opname op de Centrale Medium Care.

Contact en afspraak

U heeft gelukkig geen Intensive Care meer nodig, maar omdat sommige lichaamsfuncties nog wel bewaakt moeten worden, bent u opgenomen op de Centrale Medium Care.

De afdeling Centrale Medium Care is de schakel tussen de Intensive Care en de verpleegafdelingen. De artsen van de Intensive Care zijn hier nog steeds verantwoordelijk voor de medische zorg. Zij werken daarom nauw samen met de gespecialiseerde verpleegkundigen van de Medium Care.

Wat kan ik verwachten?

Op de Centrale Medium Care worden voornamelijk patiënten opgenomen van chirurgische specialismen, variërend van open-hart chirurgie, vaat-chirurgie, neuro-chirurgie tot traumatologie. Soms worden er ook patiënten opgenomen van andere specialismen. Op de afdeling zijn de Intensive Care artsen verantwoordelijk voor de medische zorg. Zij werken nauw samen met de gespecialiseerde Medium Care verpleegkundigen.

Meer weten over de afdelingen Intensive Care en Centrale Medium Care? Lees dan onze informatiefolder Intensive Care Volwassenen en Centrale Medium Care:

Centrale Medium Care

  • Unit 1: 020 - 566 4328
  • Unit 2: 020 - 566 2803

Meer over uw bezoek aan het AMC: