Let op!

Deze informatie gaat over locatie AMC.
Moet u zijn op locatie VUmc? Ga naar: afdeling urologie, locatie VUmc/De Boelenlaan

Stoma, Continentie, Wond en Andrologie (polikliniek)

Informatie over uw afspraak op de polikliniek Stoma, Continentie, Wond en Andrologie.

Contact en afspraak

Uw huisarts of specialist heeft een verwijzing gegeven voor de AMC-polikliniek Stoma, Continentie, Wond en Andrologie.

Bij deze polikliniek kunnen patiënten terecht die ziekten hebben en behandelingen ondergaan (of achter de rug hebben) met gevolgen voor het kleine bekken. Het kan bijvoorbeeld gaan om:

 • stomaproblemen;
 • blaasproblemen;
 • ontlastingsproblemen en
 • seksuele problemen.

Onze polikliniek behandelt ook wonden die zijn ontstaan na een operatie in de buik.

Bijzonder deskundigheid

Op een aantal gebieden heeft onze polikliniek bijzondere deskundigheid en ervaring. Dat geldt met name voor complexe stomaproblemen, met stoma samenhangende problemen en erectieproblemen.

Wat kan ik verwachten?

Bij uw bezoek aan de polikliniek gaan we na wat er bij u aan de hand is en wat de oorzaken zijn. Natuurlijk laten we u weten welke mogelijkheden er zijn om uw aandoening te behandelen. Misschien zijn er nog vervolgonderzoeken nodig om daar meer duidelijkheid over te krijgen.

Verder licht de arts u in over de eventuele risico's van de behandeling en over andere mogelijkheden om uw aandoening te behandelen (als die er zijn). Bovendien vertellen we u wat de vooruitzichten zijn: wat kunt u van de behandeling verwachten?

  Route

  De polikliniek Stoma, Continentie, Wond en Andrologie ligt in het polikliniekgebouw (bouwdeel A) op de eerste verdieping. Als u de polikliniek door de draaideuren binnenkomt, loopt u even rechtdoor naar de liften. U neemt de lift naar de eerste verdieping. Als u uit de lift komt, gaat u direct rechtsaf.

  Stoma, Continentie, Wond en Andrologie

  020 - 566 4348

  Wachttijd Stoma, Continentie, Wond en Andrologie (Urologie)

  Wachttijden polikliniek

  Als u een indicatie heeft voor prenatale diagnostiek en in aanmerking komt voor geavanceerd echoscopisch onderzoek of invasieve prenatale diagnostiek (vlokkentest of vruchtwaterpuntie), kunt u, zodra u de exacte termijn van uw zwangerschap weet, een afspraak maken. De datum van uw afspraak hangt samen met uw zwangerschapsduur.

  In geval van spoed kunt u meestal binnen een week terecht bij de polikliniek Prenatale Diagnostiek. Houdt u er alstublieft rekening mee, dat indien u een spoedafspraak heeft, uw consult mogelijk tussen bestaande afspraken wordt gepland. De tijd van uw afspraak is daarom een streeftijd, het kan zijn dat u even moet wachten.

   Meer over uw bezoek aan het AMC: