Amsterdam UMC haakt in op e-healthweek

E-health neemt een steeds grotere vlucht; door de schijnbaar ontelbare toepassingen worden patiënt en medewerker steeds beter ondersteund. Ook Amterdam UMC doet mee en toont hoe zij hier mee om wil gaan.

E-healthweek 2019

Komende week is er weer de landelijke e-healthweek. E-health neemt een steeds grotere vlucht; door de schijnbaar ontelbare toepassingen krijgen patiënten en medewerkers een steeds betere ondersteuning tijdens het zorgproces. Ook Amterdam UMC doet mee en toont hoe zijn hier mee omgaan of om willen gaan.

RvB-lid Frida van den Maagdenberg tijdens e-healthweek 2018

Op dinsdag 22 januari wandelt Amy de Zorgrobot door het AMC en is er een informatiemarkt op het centraal gelegen Voetenplein. Hier demonstreren een aantal medewerkers mooie digitale innovaties.

De robot bezoekt een aantal afdelingen om in gesprek te gaan met patiënten en/of medewerkers en kan vragen beantwoorden over informatie die op onze website staat (zoals waar kan ik parkeren?). We stellen ondertussen ook graag een aantal vragen aan de patiënt over de toekomstige nieuwe website, die momenteel ‘spraak-klaar’ gemaakt wordt.

Op woensdag 23 januari vindt hetzelfde evenement plaats op locatie VUmc bij de ingang van de poliklinieken.

Sfeerbeeld e-healthweek 2018