Amsterdam UMC Run gaat niet door

De Amsterdam UMC Run 2020 gaat dit voorjaar niet door. Directe aanleiding zijn de landelijke maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus, zoals de verlenging van het verbod op evenementen tot 1 juni 2020. Deelnemers die hun inschrijfgeld al betaald hebben, krijgen dit terug.

Het bestuur van de Amsterdam UMC Run heeft de 37ste editie van deze voorjaarsloop op 24 mei helaas moeten afgelasten. Vanwege de bijzondere situatie wijkt de organisatie af van haar algemene voorwaarden en wordt het inschrijfgeld van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven, gerestitueerd. Zij krijgen hun geld (inclusief eventueel bestelde shirts en donaties) binnen twee weken terug. Deelnemers die een actiepagina hebben aangemaakt op www.steunamc.nl om met hun deelname in actie te komen voor Post Intensive Care Syndroom of zelf al hebben gedoneerd, kunnen hier klikken voor meer informatie.

11 oktober Gebouwenloop

In het najaar hoopt de organisatie weer up and running te zijn. Dan zal ook een oude bekende terugkeren op de hardloopkalender: de Amsterdam UMC Gebouwenloop (voorheen de VUmc Gebouwenloop). Met de fusie tussen AMC en VUmc tot het Amsterdam UMC zijn de beide evenementen een samenwerking aangegaan.

Deze Gebouwenloop vindt op 11 oktober plaats. Vanaf 1 juni komt alle informatie over deze loop op de website www.amsterdamumcrun.nl. Dan is iedereen, hopelijk in goede gezondheid, welkom aan de start.

Mei 2021

In mei 2021 staat uiteraard ook de Amsterdam UMC Run weer op de kalender, ook daarover volgt informatie op de website.