Let op!

Deze informatie gaat over locatie AMC.
Moet u zijn op locatie VUmc? Ga naar: afdeling keel-, neus-, en oorheelkunde, locatie VUmc/De Boelenlaan

Keel-, neus- en oorheelkunde (KNO) Kind (polikliniek)

Informatie over de afspraak van uw kind op de polikliniek Keel-, neus- en oorheelkunde.

Contact en afspraak

U heeft van uw huisarts of specialist een verwijzing voor uw zoon of dochter gekregen naar de polikliniek Keel-, neus- en oorheelkunde. De polikliniek Keel-, neus- en oorheelkunde biedt onderzoek en behandeling op het gebied van de keel, neus, hals en oren.

  Wat kan ik verwachten?

  Tijdens uw bezoek aan de polikliniek krijgt u informatie over de reden van de gezondheidsklachten, de mogelijke oorzaken, eventuele vervolgonderzoeken en de behandelmogelijkheden. Ook licht de arts u in over de eventuele risico's van een behandeling, of er ook andere onderzoeken of behandelingen mogelijk zijn en wat de vooruitzichten zijn na de behandeling.

  Wachttijden

  We doen ons best om uw kind zo snel mogelijk te helpen, maar meestal kunt u na doorverwijzing niet meteen terecht in het ziekenhuis. De gemiddelde wachttijd voor een afspraak op de polikliniek Keel-, neus- en oorheelkunde is 2 weken. Deze wachttijd is een indicatie, de wachttijd voor uw kind kan hiervan afwijken.

  Onderzoek door een arts of specialist in opleiding

  Het AMC is een academisch ziekenhuis. Het kan daarom voorkomen dat een co-assistent (arts in opleiding) of een arts-assistent (specialist in opleiding) uw kind onderzoekt. Door mee te kijken en te luisteren leren zij hoe ze later te werk kunnen gaan.

  Route

  De polikliniek Keel-, neus- en oorheelkunde ligt in polikliniekgebouw (bouwdeel A) op de tweede verdieping. Om er te komen neemt u de lift naar de tweede verdieping. U kunt de route 22 volgen en u melden bij de balie.

  Keel-, neus- en oorheelkunde

  020 - 566 2888

  Meer over uw bezoek aan het AMC:

  Corona-maatregelen

  We zetten ons in om ons ziekenhuis veilig te houden tijdens de coronacrisis.

  Lees deze extra maatregelen goed door voordat u een van onze locaties bezoekt:

  Feestdagen

  Tijdens de feestdagen zijn onze poliklinieken gesloten. Lees meer