Uitleg poepdagboek en vragenlijst

In het poepdagboek kunt u bijhouden hoe vaak uw kind op de wc poept en hoe vaak hij of zij een "vieze broek" oftewel ongewild ontlastingsverlies heeft. Daarnaast worden ook andere gegevens genoteerd in het dagboek zoals het hebben van buikpijn en/of pijn tijdens het poepen.

Dit dagboek geeft ons een duidelijk beeld van de problemen waar uw kind last van heeft. Het poepdagboek is te downloaden en op uw computer in te vullen. 

Wanneer u het poepdagboek heeft ingevuld, stuurt u deze samen met de vragenlijst naar ons op. Op de polikliniek krijgt u aan de hand van het poepdagboek, de vragenlijst en de bevindingen tijdens het consult adviezen van een van onze artsen. Het invullen van de vragenlijst en het poepdagboek versnellen het behandelingsproces, waardoor wij in staat zijn kinderen beter te helpen.

U kunt ook een poepdagboek uitprinten en op papier invullen. Download daarvoor de volgende PDF:

LET OP! Het online poepdagboek en de vragenlijst zijn uitsluitend bedoeld voor kinderen die al een afspraak op de poeppoli gepland hebben staan. Ingevulde formulieren van kinderen die nog geen afspraak hebben, worden niet in behandeling genomen.

U kunt hieronder op "Online poepdagboek en vragenlijst" klikken om er naar toe te gaan.