Wanneer u direct medische hulp nodig heeft, noemen we dat spoedzorg. Voor de niet-levensbedreigende spoedgevallen belt u in eerste instantie met uw huisarts of de huisartspost. De huisarts zal u zo nodig doorverwijzen naar de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Bij levensbedreigende situatie belt u met 112. 
Spoedeisende hulp
phone
020 566 2222

Spoedeisende hulp

U kunt altijd bij de Spoedeisende Hulp (SEH) van het AMC terecht. De Spoedeisende hulp is 24 uur per dag geopend en bevindt zich recht onder de hoofdingang van het AMC.
Spoedeisende Hulp

Intensive care

Op de Intensive Care worden mensen opgenomen omdat hun hart, longen en/of nieren niet of onvoldoende functioneren. Vitale lichaamsfuncties worden bewaakt door specialistische apparatuur.
Intensive Care

Spoedeisende hulp gynaecologie

Op de Spoedeisende Hulp Voor Vrouwen (SEHV) worden vrouwen met een acute gynaecologische klacht of zwangerschapsprobleem geholpen.

De Jonge Zwangerschapsunit, met gespecialiseerde zorg voor problemen in de eerste twintig weken van de zwangerschap, is hier ook onderdeel van.
Spoedeisende Hulp Voor Vrouwen

Acute psychiatrische hulp

Op de Intensive Care Psychiatrie worden mensen opgenomen die vanwege gevaar voor zichzelf of hun omgeving behandeld moeten worden. 
Intensive Care Psychiatrie
.