Student Onderwijs Kwalificatie (StOK)

Als student word je voorbereid op een carrière in de gezondheidszorg. In veel banen in een (academisch) centrum is het opleiden van toekomstige zorgprofessionals een belangrijke taak. De StOK bereidt studenten daar al tijdens hun opleiding op voor.

De StOK is bedoeld voor studentassistenten die betrokken zijn bij het geven van onderwijs bij de afdeling Anatomie, Embryologie en Fysiologie of die participeren in het Honours Master Programma van Geneeskunde. De studenten ontwikkelen zich op persoonlijk en professioneel vlak in (medisch) onderwijs -gerelateerde onderwerpen. Het StOK-programma is gericht op het verwerven van competenties op didactisch en onderwijskundig gebied. Er is ruimte voor eigen initiatieven en een individuele invulling. Het StOK-programma wordt op dit moment verder ontwikkeld, zodat het programma ook kan worden gevolgd door andere studenten die betrokken willen zijn bij het geven van onderwijs in het Amsterdam UMC.

Contact

Ben je geïnteresseerd om het StOK-programma te volgen of wil je meer informatie over de StOK, neem contact op met Petra Habets (p.e.habets@amc.uva.nl).