Vacatures

Medewerker onderwijsplanning en -evaluatie

Als medewerker planning maak je samen met je collega planner onderwijsroosters en overlegroosters voor de Huisartsopleiding van locatie AMC. Hierbij houd je rekening met de logistieke, organisatorische en persoonlijke wensen van alle roostergebruikers. Daarnaast ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het uitzetten van onderwijsevaluaties en stellen jullie rapportages samen die je terugkoppelt naar de betreffende medewerkers.

Lees verder

AIOTO vacature Leefstijlinterventies bij patiënten met kanker

Patiënten met kanker hebben baat bij een gezonde leefstijl. Zo is er een hoger risico op hart- en vaatziekten en wordt er vaker een tweede tumor of uitzaaiing gevonden bij patiënten die blijven roken of een inactieve leefstijl hebben. In dit project kijken we naar de huidige situatie van hulp bij verslaving en ongezond gedrag bij patiënten met kanker en onderzoeken we 2 interventies van gezondheidsbevordering bij deze doelgroep.

Volg jij de huisartsenopleiding bij Amsterdam UMC (locatie VUmc of AMC) of ga je die op korte termijn volgen? Heb je affiniteit met of interesse in zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek en gezondheidsbevordering? Dan is dit AIOTO-traject misschien iets voor jou!

Lees verder