MBO-doktersassistent: Beroepsopleidende Leerweg (BOL)

Bij het AMC kun je als MBO-doktersassistent op verschillende poliklinieken stage lopen, van de polikliniek dermatologie tot de polikliniek verloskunde.

Studenten van de opleiding MBO Doktersassistent, BBL of BOL variant, kunnen op verschillende AMC poliklinieken stage lopen zoals Orthopedie-Traumatologie, Chirurgie-Urologie, Gynaecologie, Dermatologie, KNO, Oogheelkunde, Revalidatie-Pijn-Preassessment, Interne geneeskunde, Tropen geneeskunde, Neurologie en Neurochirurgie, Psychiatrie, Nefrologie en Poli Kinderen. Wij plaatsen, in nauw overleg met de opleidingsinstituten en begeleiders, studenten van het ROC-Amsterdam en ROC-Top.

Amsterdam UMC heeft gekozen om voornamelijk samen te werken met ROC-Amsterdam en ROC-Top als voorkeursinstellingen en geen stages te faciliteren aan studenten van andere opleidingsinstellingen. Wanneer je 2e of 3e jaars student Doktersassistent bent en een opleiding volgt aan een van de genoemde opleidingsinstituten, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Informatie

Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar mevrouw E. Promes via e-maile.promes@amsterdamumc.nl.

Voor aanvullende informatie over de MBO-doktersassistent stages kunt u contact opnemen met Jolanda Mel-Lap, Praktijkopleider Doktersassistenten Poliklinieken, via email: jolanda.mel@amsterdamumc.nl of met mevrouw E. Promes via e-mail: e.promes@amsterdamumc.nl.