Diabetesverpleegkundigen (polikliniek)

Informatie over uw afspraak op de polikliniek Diabetesverpleegkundigen.

Contact en afspraak

Uw internist verwijst u naar de diabetesverpleegkundige van het AMC. Dit betekent dat er diabetes bij u is geconstateerd of dat uw diabetes is ontregeld. Diabetes wordt ook wel suikerziekte genoemd.

Wat we voor u doen De diabetesverpleegkundige helpt u de ziekte zo goed mogelijk in te passen in uw dagelijks leven. Zij geeft u informatie en adviezen over diabetes, medicatie en leefstijl.

U kunt de diabetesverpleegkundige verder vragen over allerlei andere dingen die met diabetes te maken hebben. Zo helpt ze u zelf de bloedsuikerwaarden te meten, maar kan ze u ook vertellen of u kans loopt op kinderen die ook diabetes hebben.

Route

De diabetesverpleegkundigen ligt in het polikliniekgebouw (bouwdeel Q) op de eerste verdieping. Om er te komen neemt u de hoofdingang Poliklinieken en loopt u rechtdoor langs de koffiecorner. Neem hier rechts de lift of de trap naar de eerste verdieping en meld u bij de balie.

Diabetesverpleegkundigen

020 - 566 2694

Wachttijd Diabetesverpleegkundigen

Wachttijden:

Door het Coronavirus wijken onze toegangstijden af van hetgeen op de website staat. Houd voor meer informatie onze homepage in de gaten. Voor urgente vragen kunt u contact opnemen met de afdeling waar u naar toe verwezen bent.

De wachttijd om op gesprek te komen bij een van onze diabetesverpleegkundigen kan wisselen van een week tot een maand. De wachttijd is afhankelijk van de indicatie.

Meer over uw bezoek aan het AMC: