Flex-poliklinieken

Informatie over uw afspraak bij de Flex-poliklinieken.

Contact en afspraak

Amsterdam UMC, locatie AMC behandelt veel patiënten. De ene dag kan het drukker bij een bepaalde afdeling zijn dan een andere keer. Om deze drukte op te vangen kan de zorgverlener voor zijn of haar spreekuur/onderzoek uitwijken naar een andere locatie dan u wellicht gewend bent: de Flex-poliklinieken. Dit heeft verder geen consequenties voor u voor bijvoorbeeld de kwaliteit van de zorg. U wordt door u eigen afdeling van deze locatiewijziging op de hoogte gebracht. Dat kan per brief of mondeling met u worden besproken. Meldt u zich altijd wel bij de Flexpoli ook al heeft u zich gemeld op uw eigen afdeling, anders zien wij niet dat u op de Flexpoli gearriveerd bent en zit u onnodig te wachten. Het gaat om route 20 deze leidt naar gebouwdeel A2 tweede verdieping. Op A3 zitten ook verschillende specialismen, zoals Diëtetiek, Seksuologie , Medisch Psychologie en Nefrologie.

Bent u onverwachts verhinderd op de dag zelf neemt u dan telefonisch contact op met de medewerkers van de Flex-poliklinieken. Wij zijn bereikbaar op: 020-5661261 of 020-5665759. Indien nodig overleggen wij met de arts of zorgverlener of het nog zinvol is voor u om langs te komen of dat er een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Heeft u andere vragen dan kunt u contact opnemen met uw eigen behandelend arts van Amsterdam UMC via Mijn Dossier of met de polikliniek waar u onder behandeling bent. 

De flex-poliklinieken staan er om bekend met meerdere specialismen samen te werken. Heeft u een afspraak op onze poli dan meldt u zich bij de balie. De baliemedewerker vertelt u dan waar u kunt wachten tot uw arts of zorgmedewerker u kan ontvangen. Het kan zijn dat u voor de 1e keer komt of voor een herhaalconsult. Het is ook mogelijk dat er een onderzoek gaat plaatsvinden.

Nadat u bij de arts of zorgverlener bent geweest, is het mogelijk dat er een vervolgafspraak met u wordt ingepland of dat er formulieren, vragenlijsten of andere gegevens worden opgevraagd en/of uitgeprint. Hiervoor kunt u bij de baliemedewerkers terecht.

De specialismen die werkzaam zijn op de Flex-poliklinieken

U moet zich melden bij de balie van de Flex-poliklinieken, anders weet men niet wie er in de wachtruimten zit.

Klinisch Genetica (KG) A2
Nefrologie A2/A3
Dietethiek A2/A3
Medische Psychologie (MP) A2/A3
Seksuologie A3 (u meldt uzelf aan op A1)
Hemofilie Kind & volwassenen A2
Cardio Thoracale Chirurgie (CTC) A2/C2
MDL A2
Bariatrie Spaarnegast ziekenhuis A2
Polikliniek Mens & Arbeid (PMA) A2
Medisch Maatschappelijk werker A2

Meer over uw bezoek aan Amsterdam UMC, locatie AMC: