Alliantienieuws Huisartsgeneeskunde

Divisienieuwsbrieven

Vanuit de Divisie worden regelmatig nieuwsbrieven verstuurd aangaande de alliantie. Je vindt ze hieronder.

Nieuwsbrief 25-07-2019
Nieuwsbrief 03-09-2019
Nieuwsbrief 15-10-2019
Nieuwsbrief 06-12-2019

Berichten van de werkgroep Inrichting Huisartsgeneeskunde

De werkgroep Inrichting Huisartsgeneeskunde bestaat uit MT-leden van AMC en VUmc. Zij komen regelmatig bijeen en brengen na elk overleg verslag uit.

Nieuwsbrief werkgroep Inrichting Huisartsgeneeskunde - 8 oktober 2019
Nieuwsbrief werkgroep Inrichting Huisartsgeneeskunde - 18 oktober 2019
Nieuwsbrief werkgroep Inrichting Huisartsgeneeskunde - 4 november 2019
Nieuwsbrief werkgroep Inrichting Huisartsgeneeskunde - 12 december 2019

Inrichtingsplan nieuwe afdeling Huisartsgeneeskunde

Berichten van het MT

Het MT heeft de afgelopen maanden twee maal een nieuwsbericht over de voortgang van de fusie rondgestuurd. Je vindt ze hieronder.

9 augustus 2019
Hierbij treffen jullie de eerste brief van het bestuur van de nieuwe divisie 10 van het AUMC aan. De vorming van die divisie is geaccordeerd door de Raad van Bestuur. In die divisie 10 gaan de afdelingen op van de vorige divisie J/K: klinische methoden en public health. Uitzondering is de medische psychologie; deze afdeling fuseerde al 2 jaar geleden met de VU en is ondergebracht in divisie 5. Lees verder

9 september 2019
In de afgelopen twee maanden hebben jullie twee brieven van de Divisie ontvangen, zie bijlagen. Daarin staat hoe onze toekomstige Divisie Eerstelijnszorg, Public Health en Methodologie, eruit komt te zien. Lees verder

Overig

Naast de nieuwsberichten die met een zekere frequentie worden rondgestuurd zijn er ook nog andere verslagen en documenten met informatie over de Alliantie.

De stand van zaken - 17 september 2019

Verslag afdelingslunch dinsdag 5 november 2019

Agenda

Wanneer Wat Waar
21 oktober, 16.00 - 18.00 uur Divisiebijeenkomst en -borrel Zuidpool, Europaplein 22 Amsterdam
5 november Afdelingslunch: Laatste ontwikkelingen Alliantie A1.07

FAQ

Wat gaat er gebeuren met de sectie Ethiek? Wat is er bekend over de huisvesting in de toekomst? Wat staat er de komende tijd te gebeuren? Antwoorden op deze en andere vragen vind je op de pagina FAQ alliantie Huisartsgeneeskunde.

Op het intranet staat een Vraag en antwoord pagina over de fusie. Dit zijn vragen van meer algemene aard. Ook is er een aparte pagina HR-zaken en de fusie. Uiteraard zijn deze intranetpagina's alleen te bezoeken vanuit het CDW.

Stel een vraag

Heb je zelf een vraag en staat die niet tussen de FAQ hierboven? Je kunt jouw vraag stellen door middel van dit online formulier. Je kunt je vraag anoniem stellen of met vermelding van je naam en e-mailadres.

Ideeënbus

Heb je een goed idee, een opmerking, een reactie of iets anders dat je kwijt wil? Gooi het in de ideeënbus. Dat doe je door middel van dit online formulier. Je kunt je bijdrage anoniem inbrengen of met vermelding van je naam en e-mailadres.