Mens en Arbeid (polikliniek)

Informatie over uw afspraak op de polikliniek Mens en Arbeid.

Contact en afspraak

U heeft een verwijzing voor de polikliniek Mens en Arbeid (PMA) van het AMC. Deze polikliniek houdt zich bezig met gezondheidsproblemen in relatie tot werk.

Wat kan ik verwachten?

U bent naar de PMA verwezen omdat u speciaal onderzoek nodig heeft voor gezondheidsklachten die te maken hebben met uw werk. Op de PMA spreekt u met de beroepsziektespecialist, die hier samen met deskundigen uit verschillende ziekenhuizen spreekuur houdt.

Samen gaan we na wat er precies aan de hand is en welke behandelmogelijkheden er zijn. Soms zijn er aanvullende onderzoeken nodig. Als het nodig is, doen we ook onderzoek op uw werkplek. Natuurlijk alleen met uw toestemming en in overleg met u.

Route

De Polikliniek Mens en Arbeid (PMA) is op de 2e etage van het A-gebouw (Poliklinieken) van het AMC, Meibergdreef 9 te Amsterdam.

Polikliniek Mens en Arbeid (PMA)

020 - 566 3801

Wachttijd Mens en Arbeid (Arbeidsgeneeskunde)

Wachttijden polikliniek:

Door het Coronavirus wijken onze toegangstijden af van hetgeen op de website staat. Houd voor meer informatie onze homepage in de gaten. Voor urgente vragen kunt u contact opnemen met de afdeling waar u naar toe verwezen bent.

De beroepsziektespecialist van de polikliniek Mens en Arbeid neemt zo snel mogelijk na de verwijzing contact met u op. Omdat de polikliniek Mens en Arbeid in de meeste gevallen een beroep doet op artsen uit verschillende ziekenhuizen, zijn we afhankelijk van de wachttijden van die specialismen.

Meer over uw bezoek aan het AMC: