Diëtetiek (polikliniek)

Informatie over uw afspraak op de polikliniek Diëtetiek.

Contact en afspraak

Uw AMC-specialist verwijst u naar de polikliniek Diëtetiek. De diëtisten die daaraan verbonden zijn, werken op verschillende plekken in het AMC. Ze zijn gespecialiseerd in voedingsproblemen die voorkomen bij mensen die verbonden zijn aan de betreffende afdeling.

Wat kan ik verwachten?

Bij uw bezoek aan de diëtist krijgt u uitgelegd wat de reden van uw voedingsproblemen is. De diëtist vertelt ook hoe ze te maken hebben met uw gezondheidsklachten. U krijgt verder informatie over de vermoedelijke oorzaken, eventuele vervolgonderzoeken en mogelijkheden om de problemen aan te pakken. De diëtist stelt een dieetadvies samen dat past bij uw medische situatie.

Wie we helpen

De polikliniek Diëtetiek ondersteunt voornamelijk chronisch zieken en mensen met kauw- en slikproblemen, cystic fibrosis (taaislijmziekte), oncologische aandoeningen, erfelijke stofwisselingsziekten en ALS. Jaarlijks verzorgen de diëtisten ruim 12.000 consulten op de verpleegafdelingen en ruim 6000 consulten op de polikliniek.

Route

De polikliniek Diëtetiek is gehuisvest in het polikliniekgebouw (bouwdeel A) op de tweede verdieping. Om er te komen neemt u de hoofdingang Poliklinieken en loopt u rechtdoor tot de liften. Neem de lift naar de tweede verdieping. Daar kunt u zich melden bij de balie.

Diëtetiek

020 - 566 9111

Wachttijd Diëtetiek

Wachttijden polikliniek:

Door het Coronavirus wijken onze toegangstijden af van hetgeen op de website staat. Houd voor meer informatie onze homepage in de gaten. Voor urgente vragen kunt u contact opnemen met de afdeling waar u naar toe verwezen bent.

Tussen de 2 - 4 weken.

Meer over uw bezoek aan het AMC: