Cardiologie Verpleegafdeling (G7-Zuid)

Op deze afdeling worden mensen verzorgd en behandeld die problemen hebben met het hart. Op deze afdeling kunnen maximaal 30 patiënten verpleegd worden. Op onze afdeling zijn er één-, twee- en vierpersoonskamers. Wij proberen bij toewijzing van de kamers rekening te houden met leeftijd, geslacht en gezondheidstoestand. Op de afdeling wordt gemengd verpleegd, dit houdt in dat het mogelijk is dat mannen en vrouwen samen een kamer delen.

Contactpersoon

Als u contactpersoon bent, kunt u altijd bellen met de afdeling. Alleen aan de contactpersoon geven wij informatie over de gezondheidstoestand van de patiënt. Dit is om de privacy te waarborgen. Als de patiënt een ingreep moet ondergaan wordt u als contactpersoon door het personeel van de verpleegafdeling gebeld vóór en/of na het uitvoeren van de ingreep. U krijgt dan informatie over de gezondheidstoestand van de patiënt.

Bezoektijden

Het bezoekuur is van 15.00 uur tot 20.00 uur. De patiënt mag niet meer dan twee bezoekers tegelijk ontvangen. Het is natuurlijk wel mogelijk dat uw bezoek elkaar afwisselt. Het bezoek kan dan in de tussentijd wachten in de conversatieruimte of voor de liften op de afdeling. Wanneer het bezoek niet tijdens de bezoektijden kan komen, is het mogelijk dat het bezoek buiten de bezoektijden om komt. Dit is alleen mogelijk als de patiënt hiervoor vooraf afspraken maakt met de verpleegkundige. De eerste contactpersoon mag in overleg de hele dag komen. 

Post

Als u een kaartje wil sturen, vult u de adresgegevens als volgt in:
[voorletter(s) en achternaam geadresseerde]
Amsterdam UMC, locatie AMC
Afdeling: G7-Zuid / Cardiologie
Kamer: [kamernummer]
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam

Bloemen

Op de verpleegafdeling Cardiologie mogen bloemen gegeven worden.

Conversatieruimte 

De conversatieruimte voor patiënten is aan het eind van de gang. Hier staat een piano, een magnetron, een koelkast, een televisie en vindt u leesmateriaal. 

Telefoon verpleegafdeling Cardiologie

020-5665777

Bereikbaarheid

24 uur per dag bereikbaar.

Route naar G7-Zuid

De verpleegafdeling Cardiologie bevindt zich in bouwdeel G op de zevende verdieping. Om er te komen neemt u de hoofdingang van locatie AMC en loopt u rechtdoor tot de kapsalon op de hoek van het grote plein. Steek het plein over en sla rechtsaf. Aan het einde van de gang vind u de liften van bouwdeel G aan uw linkerhand. Neem de lift naar de zevende verdieping en meld u bij de balie.

Corona-maatregelen

We zetten ons in om ons ziekenhuis veilig te houden tijdens de coronacrisis.

Lees deze extra maatregelen goed door voordat u een van onze locaties bezoekt: