Gesprekskaart

Als u kanker heeft en (waarschijnlijk) niet meer beter kunt worden schieten allerlei vragen door uw hoofd. Wil ik mijn levensverwachting weten? Welke behandelingen zijn mogelijk? Maar ook: wat wil ik nog doen? Zien? Beleven? En welke ondersteunende zorg is er beschikbaar voor mijn familie of vrienden?

Hieronder staat de Gesprekskaart Vragen over leven en dood als je niet meer beter wordt. Daarop staan voorbeelden van vragen. De Gesprekskaart is gemaakt om over uw wensen en behoeften na te denken en ze te bespreken met uw familie of vrienden of met de arts in het ziekenhuis, huisarts of verpleegkundige.

U kunt de kaart aanklikken en online bekijken. U kunt het ook uitprinten een meenemen naar het gesprek met de arts in het ziekenhuis, huisarts of verpleegkundige.

Onderzoek

Wilt u ons helpen? We willen graag weten hoe nuttig de Gesprekskaart voor u is. Zou u daarom een vragenlijst over de Gesprekskaart willen invullen? Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Ook als u een familielid, vriend of vriendin van een patiënt bent, kunt u de vragenlijst invullen. Als u de vragen wilt beantwoorden, kunt u op de link hieronder klikken nadat u de Gesprekskaart heeft bekeken. Alvast hartelijk dank, u helpt ons er enorm mee!

Let op: bekijk eerst de Gesprekskaart voor u de vragenlijst invult. Deze pagina blijft open staan als u op de Gesprekskaart klikt. U kunt er dus altijd weer naar terug.

Gesprekskaart

De Gesprekskaart is ontwikkeld door NFK, Pharos en Amsterdam UMC, en wordt geëvalueerd in het SYMPHONY-project.