Schisis Nederland

"Schisis Nederland wil dat iedereen met een schisis vol zelfvertrouwen door het leven gaat. We zetten in op weerbaarheid van kinderen, jongeren en volwassenen met schisis en hun ouders. Samenwerking en krachtenbundeling is van groot belang. Ervaringsdeskundigheid van mensen met schisis en kennis van zorgprofessionals en gelieerde organisaties vormen een ijzersterke combinatie", aldus Schisis Nederland.

U kunt ook lid worden. Als lid profiteert u van de uitgebreide jarenlange kennis en ervaring van de Schisis Nederland. Op wordt zo als eerste op de hoogte gesteld van actuele informatie waarmee u bewuster keuzes kunt maken. Bovendien krijgt u hiermee toegang tot een groot (medisch) netwerk en kunnen andere leden door uw betrokkenheid ook weer profiteren van uw inbreng en ervaring. Zo blijven we samen werken aan continue verbeteringen in de schisiszorg.

De vereniging organiseert verschillende activiteiten en evenementen, om onder andere kennis uit te wisselen en het contact onderling te faciliteren.

Voor meer informatie zie www.schisisnederland.nl

Feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn onze poliklinieken gesloten. Lees meer