DBS (polikliniek)

Informatie over uw afspraak op de polikliniek voor Deep Brain Stimulation.

Contact en afspraak

Voor een eerste afspraak op de polikliniek is een verwijzing van een huisarts, klinisch psycholoog of medisch specialist (psychiater) nodig. De verwijzing wordt naar het AMC gestuurd door uw verwijzend arts, daarna ontvangt u per brief een uitnodiging voor een eerste consult. Heeft u vragen over de verwijzing of een afspraak, dan kunt u contact opnemen met de polikliniek.

Wat kan ik verwachten?

Bij uw eerste bezoek aan de polikliniek onderzoeken we eerst wat er exact aan de hand is. We vragen naar uw ziektegeschiedenis en doen lichamelijk onderzoek. Dan kijken we of u in aanmerking komt voor de operatie en of er nog andere behandelingen mogelijk zijn. Verder vertelt de specialist u over de procedure en de risico's van DBS. Indien u in aanmerking komt voor DBS, dan wordt er een screeningsopname gepland. Aan het einde van de gesprekken heeft u een goed beeld van wat u te wachten staat.

Route

De polikliniek Psychiatrie ligt in het polikliniekgebouw (bouwdeel PA) op de eerste verdieping. Om er te komen volgt u de borden psychiatrie, recht door de poliklinieken, via de loopbrug, naar AMC psychiatrie

Telefoonnummer Psychiatrie

020 - 891 3600