Informatiebijeenkomsten, toelatingseisen, contact en aanvragen brochure.

Informatiebijeenkomsten

Onze volgende informatiebijeenkomst staat gepland op donderdag 18 mei 2021 van 17:00 tot 18:00 uur. Vanwege de coronamaatregelen zal dit een digitale 'meet and greet' zijn. Meld u daarom aan via masterstudies@amc.uva.nl, dan ontvant u van ons de link om de bijeenkomst bij te wonen. Bent u verhinderd? Dan kunt u zich alvast aanmelden voor onze laatste bijeenkomst op woensdag 16 juni 2021.

Omdat onze fysieke informatiebijeenkomsten vanwege de Coronacrisis voorlopig nog geen doorgang kunnen vinden, hebben wij ook een digitale samenvatting van onze voorlichting gemaakt. :

Voorlichting EBPiHC 2021

Toelatingseisen

Overeenkomstig de criteria van de Universiteit van Amsterdam hanteert de Masterstudie tenminste de volgende toelatingseisen:

 • Een behaalde bachelorgraad (HBO) op een voor de Master EBPiHC relevant vakgebied;
 • of een kandidaatsdiploma;
 • of drie voltooide jaren van een universitaire opleiding blijkend uit de vereiste studiepunten, dan wel een daarmee vergelijkbare vooropleiding; dit ter beoordeling van de Selectiecommissie;
 • Voor ervaren clinici zonder HBO opleiding is bij uitzondering toelating via een beoordeling op eerder verworven competenties, dan wel een colloquium doctum mogelijk.

  Aanvraag brochure en inschrijfformulier

  Wanneer u een brochure en/of inschrijfformulier wilt ontvangen, verzoeken wij u uw adresgegevens in onderstaand formulier in te vullen.

  1. Uw gegevens
  2. Controleren
  3. Afronden
  Uw gegevens

   Aanvragen brochure en aanmelden: masterstudies@amc.uva.nl

   Contact

   Onderwijsbureau Master Evidence Based Practice in Health Care

   mw. M.J. Kreuger
   mw. J.M. Bolt

   tel. 020 - 566 69 44
   email:
   masterstudies@amc.uva.nl