Informatiebijeenkomsten, toelatingseisen, contact en aanvragen brochure.

Informatiebijeenkomsten

Onze eerste informatiebijeenkomst staat gepland op woensdag 27 januari van 16:00 tot 18:00 uur. Vanwege de coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal mensen ontvangen. Meld u daarom aan via masterstudies@amc.uva.nl.

Omdat het nog niet helemaal zeker is of onze informatiebijeenkomsten vanwege de Coronacrisis doorgang kunnen vinden, hebben wij ook een digitale samenvatting van onze voorlichting gemaakt. :

https://webcolleges.uva.nl/Mediasite/Play/25e6dd6edcb64f18b6ed57d37fb753c

Toelatingseisen

Overeenkomstig de criteria van de Universiteit van Amsterdam hanteert de Masterstudie tenminste de volgende toelatingseisen:

 • Een behaalde bachelorgraad (HBO) op een voor de Master EBPiHC relevant vakgebied;
 • of een kandidaatsdiploma;
 • of drie voltooide jaren van een universitaire opleiding blijkend uit de vereiste studiepunten, dan wel een daarmee vergelijkbare vooropleiding; dit ter beoordeling van de Selectiecommissie;
 • Voor ervaren clinici zonder HBO opleiding is bij uitzondering toelating via een beoordeling op eerder verworven competenties, dan wel een colloquium doctum mogelijk.

  Aanvraag brochure en inschrijfformulier

  Wanneer u een brochure en/of inschrijfformulier wilt ontvangen, verzoeken wij u uw adresgegevens in onderstaand formulier in te vullen.

  1. Uw gegevens
  2. Controleren
  3. Afronden
  Uw gegevens

   Aanvragen brochure en aanmelden: masterstudies@amc.uva.nl

   Contact

   Onderwijsbureau Master Evidence Based Practice in Health Care

   mw. M.J. Kreuger
   mw. J.M. Bolt

   tel. 020 - 566 69 44
   email:
   masterstudies@amc.uva.nl