Toelatingseisen, contact en aanvragen brochure

Toelatingseisen

 • een behaalde Bachelorsgraad (wo/hbo), op een voor de Masterstudie relevant vakgebied
 • óf een kandidaatsdiploma
 • óf drie voltooide jaren van een universitaire studie blijkend uit de vereiste studiepunten, op een voor de studie relevant vakgebied

Ervaren clinici zónder hbo-opleiding kunnen bij uitzondering worden toegelaten via een colloquium doctum. De toelatingscommissie beoordeelt de (bijzondere) toelating. Tot de master worden maximaal 100 studenten toegelaten.

wiskunde
Hoewel Wiskunde C (voorheen A1) op VWO-niveau géén harde toelatingseis meer is, adviseren wij toekomstige Masterstudenten met klem wiskunde op minimaal VWO niveau te beheersen. Het boek Wiswijs kan een goed instrument zijn om uw wiskundekennis op het juiste niveau te krijgen. Voor het volgen van een cursus kunt u bijvoorbeeld contact opnemen met het James Boswell Instituut Utrecht (klik hier voor meer informatie), het Albeda College te Rotterdam, www.vavorijnmondcollege.nl , of de opleiding Psychologie van de Universiteit van Amsterdam. De brochure van deze wiskunde-deficiëntiecursus van de studie Psychologie vindt u op http://student.uva.nl/psy/az/item/wiskunde.html.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Er worden de komende periode nog 3 voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd. Tijdens deze voorlichting informeren wij u uitgebreid over de inhoud van de studie, krijgt u voorbeelden van lesmateriaal en boeken te zien en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Deze bijeenkomsten wordt gehouden van 16.00 tot ongeveer 18.00 uur op onderstaande data.

woensdag 17 april 2019

dinsdag 21 mei 2019

woensdag 12 juni 2019

Aanmelden kan door middel van een email naar masterstudies@amc.uva.nl.

  Aanvraag brochure en inschrijfformulier

  Wanneer u een brochure en/of inschrijfformulier wilt ontvangen, verzoeken wij u uw adresgegevens in onderstaand formulier in te vullen.

  1. Uw gegevens
  2. Controleren
  3. Afronden
  Uw gegevens

  Informatiebijeenkomsten

  16.00 tot 18.00 uur op:

  • woensdag 17 april 2019
  • dinsdag 21 mei 2019
  • woensdag 12 juni 2019

  Aanvragen brochure en aanmelden: masterstudies@amc.uva.nl

  Contact

  Onderwijsbureau Master Evidence Based Practice in Health Care

  mw. M.J. Kreuger
  mw. J.M. Bolt

  tel. 020 - 566 69 44
  email:
  masterstudies@amc.uva.nl