TtT BASIS- begeleiden van AIOS (12- ABAN punten)

De TtT Basis module (2 dagen in vaste volgorde) vormt de basis van de didactische professionalisering. In de module neemt u kennis van een groot aantal aspecten van leren op de werkplek. Hierna kunt u naar behoefte gebruik maken van verschillende Verdiepingsmodules.

Data voorjaar 2022:

 • 28 maart en 25 april 2022 van 09.00-17.00 uur (ONLINE)
 • 10 mei en 9 juni 2022 van 09.00-17.00 uur ( Op locatie)

    Aanmelden


    Wilt u zich aanmelden voor de trainingen in het voorjaar 2021 dan kan dat via https://www.eventure-online.com/eventure/login.form?P19fff976-5af8-4f08-8a6d-7e66a61debe6.

    Mochten de trainingen volgeboekt zijn, dan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Indien u nog vragen hebt omtrent de module dan kunt u een e-mail sturen naar ttt@amc.nl

    De trainers

    De module wordt uitgevoerd door een speciaal opgeleide medisch specialist (teacher) en een psycholoog of onderwijskundige.

    Kosten

    Medewerkers van het Amsterdam UMC nemen gratis deel. Deelnemers uit andere ziekenhuizen wordt een deel van de kostprijs in rekening gebracht, te weten € 700,- voor de gehele module. Let op: de TtT BASIS module bestaat uit twee dagen en kan alleen als geheel worden afgenomen. De kosten worden gefactureerd en dienen vooraf te zijn betaald.

    Annulering

    Annuleren is mogelijk tot 30 dagen voor de cursusdatum. Binnen 30 dagen voor aanvang van de eerste trainingsdag wordt geen restitutie verleend. In overleg met de programmaleider kan een vervangende collega aan de TtT Basis module deelnemen.

    Amsterdam UMC-specialisten: annuleren is mogelijk tot 30 dagen voor de cursusdatum. Vanaf 30 dagen voor aanvang van de training wordt € 200,- organisatiekosten in rekening gebracht.

    Informatie en maatwerk

    Over uitvoering op locatie, aangepast programma (€ 7500,- voor de gehele module (twee dagen), 12 deelnemers per keer), of met andere vragen kunt u contact opnemen met TtT@amc.uva.nl.

    Corona-maatregelen

    We zetten ons in om ons ziekenhuis veilig te houden tijdens de coronacrisis.

    Lees deze extra maatregelen goed door voordat u een van onze locaties bezoekt: