Veelgestelde vragen Moedermelk Studie

Veelgestelde vragen Moedermelk Studie

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt u aanmelden voor deelname via het contactformulier >>

Krijg ik betaald voor deelname?

U wordt niet betaald voor het meedoen aan dit onderzoek. Wel krijgt u als blijk van waardering na elke melk-inzameldag een Prenatal cadeaubon. Als u stopt voordat het onderzoek is afgelopen, krijgt u een lagere vergoeding.

Waar kan ik de voedselvragenlijsten invullen?

Na elke melk-inzameldag krijgt u per email een uitnodiging voor het invullen van een digitaal voedingsdagboekje. In de email staan een linkje naar de website en uw inlog-gegevens. De vragenlijst is 36 uur beschikbaar. Is de vragenlijst niet meer beschikbaar maar wilt u hem nog wel invullen? Neem contact op via ons contactformulier, dan kunnen wij de vragenlijst weer voor u open zetten

Na de derde melk-inzameldag krijgt u per email een uitnodiging voor het invullen van een algemene voedsel vragenlijst. In de email staan een linkje naar de website en uw inlog-gegevens. Ondervindt u problemen? Neem contact op via ons contactformulier.

Waar moet ik de volle buisjes laten?

De buisjes met speeksel (blauwe dop) stopt u direct na afname in de meegeleverde envelop. Stuur deze zo snel mogelijk naar ons op (geen postzegel nodig).

De buisjes met moedermelk stopt u zo snel mogelijk na afname in uw vriezer (in het bijleverde doosje). De koerier komt de buisjes na de laatste melk-inzameldag bij u ophalen.

De buisjes met babypoep stopt u direct na afname in de vriezer (in het bijgeleverde doosje). De koerier komt de buisjes na de laatste melk-inzameldag bij u ophalen.

Voor een uitgebreide instructie voor de afname van melk, speeksel en babypoep zie downloads>Instructieformulier afname).

Is mijn privacy gewaarborgd?

Ja, elke proefpersoon krijgt een code die op het lichaamsmateriaal en de gegevens komt te staan. Uw naam en andere persoonsgegevens worden weggelaten. Al uw gegevens blijven vertrouwelijk. Alleen de onderzoekers weten welke code u heeft. De sleutel voor de code blijft bij de onderzoeker. Ook in rapporten over het onderzoek wordt alleen die code gebruikt.