De regio groot-Amsterdam krijgt een Huid Medisch Centrum

Het AMC, VUmc en Centrum Oosterwal hebben het Huid Medisch Centrum opgericht. Het nieuwe centrum opent vanaf heden de deuren voor alle huidproblemen waarvoor een huisarts doorverwijst naar de dermatoloog.

Dit sluit aan op de ambitie van het AMC en VUmc om zich toe te leggen op hoogcomplexe academische zorg, wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Dus specialistische medische zorg bieden die elders niet geboden kan worden.

Het Huid Medisch Centrum is hét specialistisch centrum voor de huid in de regio groot-Amsterdam en biedt de hoogste kwaliteit medisch specialistische huidzorg aan. Voor zowel patiënten als verwijzers wordt het vinden van goede huidzorg aanzienlijk gemakkelijker: één adres voor alle huidzorg met een rechtstreekse lijn naar de Universitaire Medische Centra van Amsterdam. Als het huidprobleem academische expertise nodig heeft, is die 'om de hoek' te vinden.

Het team van het Huid Medisch Centrum bestaat uit ruim dertig ervaren medisch specialisten, huidtherapeuten, verpleegkundigen en doktersassistenten met een gezamenlijke focus: het leveren van de beste zorg met persoonlijke aandacht voor de patiënt. Naast algemene dermatologie, allergologie en spataderzorg biedt het Huid Medisch Centrum huidtherapie aan.

Het Huid Medisch Centrum is gevestigd aan de Paasheuvelweg 28 in Amsterdam. Deze locatie is ingericht volgens de eisen die worden gesteld aan veilige zorg. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer en beschikt over een ruime eigen en gratis parkeergelegenheid.

Feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn onze poliklinieken gesloten. Lees meer