Voorlichtingsbijeenkomsten en -materiaal

Op deze pagina vindt u andere informatie-kanalen zoals video's en data van voorlichtingsbijeenkomsten. Ook organiseren we elk jaar online voorlichtingsbijeenkomsten waarop u meer te weten kunt komen over genderincongruentie en onderdelen van het transitieproces.

Voorlichtingsbijeenkomsten


Vanwege een update in de beveiliging van de applicatie Teams- MS Live is het per januari 2023 helaas niet meer toegestaan om de Webinars Voorlichtingsbijeenkomsten middels deze applicatie te organiseren. Er wordt binnen de organisatie gezocht naar een andere applicatie om een online alternatief te bieden. We vragen om uw geduld in deze.

Op onze website is allerhande informatie te vinden over de onderwerpen die tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten besproken wordt. Neem ook eens een kijkje op ons youtube-kanaal.

YouTube

Het Kennis- en Zorgcentrum Genderdysforie heeft een eigen YouTube-pagina. Hier staan video's over de rol van de psycholoog en verpleegkundig consulent, hormoongebruik en animatievideo's over operaties.

Klik hier om de pagina te bezoeken.

Nieuwsbrief, schrijf je in!

Per 2023 brengt het KZcG een 3-maandelijkse nieuwsbrief uit met allerlei feiten en weetjes over wie wij zijn en welke zorg we aanbieden.

Maar ook over mogelijke veranderingen binnen onze zorg. Mooie wetenschappelijke artikelen die zijn uitgebracht of actualiteiten die op dat moment spelen.

Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu in door een mail te sturen naar nieuwsbrief-KZcG@amsterdamumc.nl

Instagram
Klik hier om onze Instagram-pagina te bezoeken voor extra informatie.