Stage vacature

Ben je student geneeskunde, gezondheidswetenschappen, Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health & Life Sciences (MPA), verplegingswetenschap of volg je een Master Evidence Based Practice? Wil jij relevante onderzoekservaring opdoen en heb je affiniteit met ouderenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onderzoekslijn Acute ouderenzorg

Binnen de onderzoekslijn Acute Ouderenzorg wordt onderzoek gedaan naar manieren om de samenwerking tussen de huisarts, wijkverpleegkundige, verpleeghuis en ziekenhuis beter te organiseren. Dat kan zijn door ziekenhuisopname te voorkomen door preventieve zorg in de huisartsenpraktijk te bieden, door ziekenhuiszorg naar de buurt te verplaatsen of betere begeleiding te bieden tijdens en na ziekenhuisopname. Continu staat de vraag centraal of zorg meerwaarde biedt voor de oudere (minder functieverlies, heropnames en sterfte), betere samenwerking stimuleert en doelmatig is.

Je hebt:

- Academisch werk- en denkniveau.,
- De tijd om minimaal 3 maanden onderzoek doen (8-36 uur per week),
- Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden,
- Uitstekend analytisch vermogen en leergierig,
- Een gezonde dosis enthousiasme.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren:

- Verzamelen, analyseren en rapporteren van informatie.

Wat we bieden

De onderzoekswerkzaamheden zijn mogelijk bij diverse projecten binnen de onderzoekslijn Acute Ouderenzorg. Samen met jou gaan we op zoek naar het project wat het beste bij jou past en waar wij op dat moment relevante vraagstukken hebben liggen. Bij ons krijg je de kans om je te ontwikkelen op het gebied van onderzoeksvaardigheden. Uiteraard helpen wij jou hierbij door zorg te dragen voor een onderzoeker als vaste werkbegeleider. De startdatum is in overleg.

Daarbij bieden we je:
- Werkplek op de afdeling geriatrie
- Wekelijks afdelingsoverleg
- Maandelijks onderzoeksbespreking
- Mogelijkheid om jouw onderzoeksresultaten te presenteren tijdens een van bovenstaande overleggen
- Co-auteurschap op een eventueel te publiceren artikel in een nationaal of internationaal tijdschrift naar aanleiding van jouw onderzoek

Geïnteresseerd?

Voel je je aangesproken? Neem dan contact op met Marjon van Rijn (m.vanrijn@amc.nl) of telefonisch via 020 566 6991.

Corona-maatregelen

We zetten ons in om ons ziekenhuis veilig te houden tijdens de coronacrisis.

Lees deze extra maatregelen goed door voordat u een van onze locaties bezoekt: