Fase 7

Alle ABCD-deelnemers zijn nu rond de 19-20 jaar oud. Tijd voor een nieuwe onderzoeksronde van de ABCD-studie: fase 7! Wil je precies weten wat deze fase inhoud?Klik dan op onderstaande knop om naar de folder te gaan.

Fase 7 zal bestaan uit twee delen.

Deel 1: vragenlijst onderzoek en 2 denkvermogen taakjes.

Heb jij een uitnodiging via de mail of post ontvangen met inloggegevens voor de vragenlijst? Klik dan hieronder op de knop om direct naar de online vragenlijst te gaan.

Toch liever op papier invullen? Stuur dan een mail naar abcd-fase7@amsterdamumc.nl.

Eén week na het invullen van de vragenlijst ontvang je via email jouw inloggegevens voor de denkvermogen taken en eetscore. Klik op onderstaande knop om met de inloggegevens uit de mail de taken te starten. Let op! Je moet wel eerst de Inquisit-app downloaden.

Deel 2: lichamelijke metingen en beweeg- en slaapkwaliteit

In de vragenlijst zullen wij jou vragen of we jou mogen benaderen voor de lichamelijke metingen. Mag dat, dan ontvang je een mail met de vraag om een afspraak te maken. Heb je deze mail ontvangen? Klik dan op onderstaande knop om een afspraak te maken.

Benieuwd welke lichamelijke metingen we gaan doen? Kijk dan dit korte filmpje.

Klik op onderstaande knop om de proefpersoneninformatie te lezen van de lichamelijke metingen. Onderaan dit bestand vind je ook het toestemmingsformulier, deze vul je samen met de onderzoeker in op locatie vóór de lichamelijke metingen.Vragen? Kijk eerst eens op de veelgestelde vragen pagina, misschien staat het antwoord er al tussen. Het antwoord niet gevonden? Mail dan naar abcd-fase7@amsterdamumc.nl

Wachtwoord kwijt? Stuur dan een WhatsApp-berichtje naar 06-83 56 98 50 of mail naar abcd-fase7@amsterdamumc.nl

Privacy wetgeving
Jouw privacy is erg belangrijk voor ons. We houden ons dan ook strikt aan Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De AVG bevat strikte regels ter bescherming van jouw persoonsgegevens die gelden binnen de gehele Europese Unie (EU). Bij samenwerkingen buiten de EU zorgen wij ervoor door middel van contracten dat de bescherming op hetzelfde hoge niveau is als binnen de EU. Voor meer informatie zie de pagina Persoongegevens.